jaki tranzyt jechał dziś inną drogą,te barany żeby zaoszczędzić km.stali od strony wawy w korku który kończył się na Rakowie.a może Pan Prochon się teraz wykaże i załatwi zatoczki przystankowe bo trochę ich tam mało
Kierowca tego busa to naprawdę mistrz świata w swojej kategorii - przez większość drogi do Rzgowa jedzie lewym pasem po czym w Rzgowie na wysokości CH Ptak z lewego pasa, zatrzymując ruch daje na pobocze i wysadza pasażerów. Mistrz.
Kolejna przestroga dla jeżdżących innym na zderzaku. Szkoda, że tym razem ktoś musiał zginąć. Czasem jeżdżę tą drogą i do szału mnie doprowadza, jak kierowca przede mną posuwa 90 km/h, by w ciągu kilku sekund wyhamować prawie do zera i skręcić w boczną uliczkę, włączając migacz w połowie skrętu. Pewnie taki jeźdźca myśli, że przecież wszyscy wiedzą, że on tu skręca do wsi od 30 lat. Taka bezmyślność kosztuje innych potem życie i zdrowie.
Mnie zastanawia jedno o czym ci kierowcy myślą jadąc drogą bo na pewno nie o tym co robią ?
co do tego busa to powiem tak kilka krotnie widziałem jak zawraca w miejscu gdzie nie można zawracać a wynika to z tego że jak nie ma ludzi w busie to jedzie najdalej do ronda za wiaduktem potem z powrotem do piotrkowa a czasami to już przy gęsiej potrafi zawracać tu chodzi o ludzi ale w tym przypadku to szczęście że nie miał ponad stan ludzi w busie
Do ~zdziwiona. dużo więcej wypadków powodują kierowcy samochodów osobowych.Różnica polega na tym,że są to zwykle zdarzenia "spektakularne" i dlatego tak rozdmuchane
kolejny wypadek z udziałem a może nawet z winy TIR-a, Kierowcy tirów nie maja pojęcia jak się jeździ!!
Wy to macie brak zajęcia ludzie tylko głupoty piszecie stańcie na tej drodze i kierujcie ruchem jak spławiki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!