GDDKiA oczywiście problemu nie widzi... Droga jest przeciążona! Jakoś dzisiaj tranzyt mógł jechać inną drogą a na co dzień nie może??? Pic na wodę szanowna dyrekcjo! To tylko wasze widzimisię i mamy nadzieję że w końcu ktoś tam u was beknie za ten burdel!
Panie Adamie, spoczywaj w pokoju. Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie, a światłość wiekuista niechaj mu świeci na wieki.
~pinczerrr jeśli uważasz że jazda zgodnie z przepisami jest zła to gratulacje. Ludzie tak myślący jak Ty powinni mieć zakaz prawa do jazdy. Jeśli chodzi o Twoją kulturę to też tylko pozazdrościć. Pójdź trochę do ludzi do kawiarni kina teatru może nauczysz się choć troszeczkę kultury i przestaniesz obrażać . Nie będę pisał jakim samochodem się poruszam bo to nie ma sensu i tak nie będziesz wiedział o co chodzi.
Powiem tak nie byłem na miejscu wiec nie mogę oceniać prawda jest taka że samochody osobowe maja zawyzone prędkości, jeśli jadę 90 to w aucie osobowym jest pomiędzy 93 a 94 kmh druga sprawa jest taka ,zachowaj ostroznosc i odstęp ,niestety kierowca Mana ,nie zachował tej ostrożności bądź zgubila go pewnosc siebie , jezdzac często się z tym spotykam ,np w Niemczech sa kamerki na autostradzie,nie zachowasz odstepu płacisz przejeżdżając granicę jest inna kultura jazdy a po trzecie, nie wiem jaka jest polityka kierowców z busów w mieście wleka się 30 kmh poza miastem 60 kmh i to nie chodzi o bezpieczeństwo , bo jadąc drogą ekspresową badz autostradą czy w mieście, zbyt powolna jazda prowadzi do zagrożenia i komentując proszę nie pisać tak czy srak tylko realia ,a po czwarte, wy kierowcy z aut osobowych tacy wielcy komentatorzy, zobaczcie kto powoduje najwięcej wypadków odpowiedz jest prosta kierowcy aut osobowych jak wyjedziecie na autostrade to jak osy lewy pas jest wasz i to jest glupota , wlacz myślenie jadąc i tyle nie jesteś sam na drodze i zrozum innych ,badz byc przygotowany na czyjeś błędy a wtedy będziesz miał czas na reakcję
Firma Polan dość często ma incydenty w postaci kolizji, w ubiegłym roku Panowie tak się prześcigali w dojechaniu do przystanków w Łodzi że jeden uderzył w drugiego... wszyscy się śpieszą by jak najwięcej zarobić...
Bredzisz albo ci licznik zawyża..Wiesz co to kaganiec w ciężarówce?Zawalidroga jesteś poprostu to cię wyprzedzają.
Pinczer Ty masz chyba cos z głowa nie tak... albo nie znasz sie na firmach transportowych i pewnych obejsciach...
Takich kierowców jak z tego busa powinno się wysyłać na szkolenia gdzie można się zatrzymać a nie oni mysli że w każdym miejscu. Zachamował gwałtownie to jak ma niby tir wyhamować brak wyobraźni u kierowców małych samochodów
Kaganiec w ciężarówkach jest ustawiony na 95. To co gość pisze jest realne bo według praw fizyki tir nawet z kagancem może się rozpędzić chwilowo nawet do 110. A jak nadal w to nie wierzycie to kaganiec można oszukać. Wiele razy byłem świadkiem jak tir jechał ciągłym tempem 110. Nie ma w tym nic dziwnego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!