Jak można nie wyhamować widząc coś wielkiego jak człowiek lezącego na drodze gdy się jedzie odpowiednio? Ja dwuketonie w życiu miałem taka sytuacje z jadać w nocy nagle zobaczyłem coś na dorsze i bez problemu wychowalnym. Jest kilka opcji:, A- za szybko jechał, B - był zajety czym innym (zaglośna muzyka, rozmowa przez tel, macanie nog pasazerki itp palenie papierosa itp), C - brak umiejętności czyli w ogolę nie powinien miec prawka, D - nie miał prawka
Jak można napisać coś takiego gdy pisze się odpowiednio?
Ja nie jadać w nocy dorsze.
Ostatnio coś za często mają miejsce te najechania na leżące na jezdni osoby. Sami z siebie się tak układają? A może po prostu ktoś człowieka wcześniej potrącił, a kolejny go rozjechał, jak już leżał? A może to po prostu idiotyczne tłumaczenia kierowcy "a bo leżał na jezdni..."? W sumie chyba nie da się rozpoznać, czy auto przejechało po leżącym człowieku kołami, czy może człowiek został tak potrącony, że dostał się pod koła? A może da się? Dziwne to trochę.
nie wiecie jak było. nieraz wracam po ciemku wiejskimi drogami, gdzie poza obszarem zabudowanym można jechać 70-90km/h. gdy jadę na długich jest ok, widoczność doskonała, ale czasami (pojazd na przeciwko) trzeba je wyłączyć i widoczność drastycznie się pogarsza. dodatkowo jestem oślepiany przez mijający mnie pojazd. zanim w trakcie mijania znowu włączę długie, mija chwila. wystarczy, że na tym kilometrze drogi będzie leżał ktoś na moim pasie, a wtedy i on i ja jesteśmy bez szans, bo guzik można zobaczyć.
Głupoty piszesz i tyle. Jak jedziesz na długich to masz jeszcze jakieś szanse inaczej zapomnij, ze zobaczysz w porę. Jeżdżę ponad 20 lat i pare razy było o włos - w środku nocy na ciemno ubrani panowie z dużą ilością procentów zatoczyli się na jezdnię, gdyby nie reklamówka z jakąś neonową wstawką to bym wjechał albo w jednego albo w drugiego bo cała droga była ich.
randop jak masz słaby wzrok to jeździj wolniej po nocy, ja tam jakoś widzę i nigdy nie przejechałem człowieka na drodze nawet na czarno ubranego i pijanego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!