metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)24.01.2012 09:21

navara to nie samochód ciezarowy!!!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga24.01.2012 09:33

Cytuję:
Wypadek przy rondzie kierowca

A to już nie jest rondo Sulejowskie? Kiedy zmieniono nazwę?
====
Zamiast kasować komentarz wypadałoby poprawić błąd!

00

szch ~szch (Gość)24.01.2012 10:16

"Piotrkowianin" napisał(a):
Kiedy zmieniono nazwę?

Niedawno, uznano, że "Rondo Kierowca" brzmi ładniej.

00

Brat ~Brat (Gość)24.01.2012 19:04

Do Wszystkich internautów. Wszystkie wpisy zostały usunięte na moją prośbę,to mój Brat został poszkodowany w tym wypadku i nie życzę Sobie gdybania na forum Kto, co i jak? Sprawę bada Policja i byc może Prokuratura. Proszę zostawic Nas w spokoju! Jeszcze jeden wpis szkalujacy dobre imię mojego Brata,a złożę wniosek o wykrycie i ukaranie sprawcy. Brat.

00

Tartu Tarturanga24.01.2012 19:21

Nikt personalnie się o nikim tu nie wypowiada i nigdy nie wypowiadał więc skąd takie oburzenie.
A co ma powiedzieć ten szykanowany człowiek :
http://www.epiotrkow.pl/news/Lezal-na-jezdni--zginal-pod-kolami-samochodu,9553

Komentarz był edytowany przez autora: 24.01.2012 19:26

00

Brat ~Brat (Gość)24.01.2012 19:36

Odpowiedz do Tartu. Nie personalnie,a negatywnie.Sam mało wiem,ale pewnie więcej niż Wy wszyscy. Wszystkich gorąco proszę o uszanowanie Naszej woli,jest Nam wystarczająco już smutno i ciężko,jest to bardzo trudny okres dla całej Naszej Rodziny. Proszę o wyrozumiałośc. Wszystkich pozdrawiam i z góry dziękuję. Brat.

00

Tartu Tarturanga24.01.2012 20:00

Brat - trzymamy kciuki bo zdrowie najważniejsze.

00

P51 ~P51 (Gość)24.01.2012 21:02

"Brat" napisał(a):
Wszystkich gorąco proszę o uszanowanie Naszej woli,jest Nam wystarczająco już smutno i ciężko,jest to bardzo trudny okres dla całej Naszej Rodziny. Proszę o wyrozumiałośc. Wszystkich pozdrawiam i z góry dziękuję. Brat.

Przekonałeś mnie.Sposób w jaki to zrobiłeś jest naprawdę wysokiej klasy!
Być może wielu z tych,którzy wyskoczyli z negatywnym komentarzem zastosowali stereotypowe myślenie o przyczynie większości z podobnych wypadków...
A jak widać w końcu można kogoś zranić...
Przypadki ( i wypadki) "chodzą po ludziach".
Gryzie mnie sumienie - przepraszam.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga25.01.2012 11:04

"Brat" napisał(a):
Do Wszystkich internautów. Wszystkie wpisy zostały usunięte na moją prośbę,to mój Brat został poszkodowany w tym wypadku i nie życzę Sobie gdybania na forum Kto, co i jak?

A dlaczego? Co to za cenzura!? Czy Twój brat jechał z prędkością 20 km/h jak nakazuje to znak B-33?

00

Brat ~Brat (Gość)25.01.2012 13:14

Do Piotrkowianina. Nie jechałem wtedy z Bratem bo pewnie bym nieprzeżył tego wypadku,auto dostało z prawej strony. Dlaczego wszyscy skupiają się na moim Bracie, a nie na kierowcy który niezatrzymał się na znaku STOP! To tamten kierowca wymusił pierwszeństwo i uderzył w auto Brata,który praktycznie już zjezdzał z tego ronda,więc z jaka On jechał prędkością?,(zważywszy na wygląd obu pojazdów po zdeżeniu)- Tego nie jesteś ciekaw? Nikomu nie zyczę aby znalazł się w podobnej sytuacji.Nie wiem z jaką Brat jechał prędkością,ale to On dostał i On teraz walczy o życie! Pozdrawiam wszystkich,oby Nikt niemusiał przeżywac tego co My w obecne chwili.Jeśli Brat popełnił jakiś błąd, to już ten wypadek Go ukarał. Jak napisał P51:Przypadki(i wypadki)-"chodzą po ludziach". Jeszcze raz gorąco wszystkich pozdrawiam. Brat. p.s.,jeśli Kogoś uraziłem tym,że poprosiłem o usunięcie wpisów to -przepraszam. Ta cała sytuacja to jeden wielki koszmar dla całej Naszej Rodziny.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat