A dlaczego? Co to za cenzura!? I nie rozumiem, dlaczego zniknęła moja opinia, że - powtórzę - polscy kierowcy to prymitywna i nieokrzesana dzicz. Dla porządku dodam, że w 99 procentach, bo np. ja - nie.
To na pewno. Dlatego tutaj dyskutując o sztuce jazdy, trzymamy kciuki za Twojego brata.
No to oczywista oczywistość.
Zapomniałeś dodać,że jesteś jeszcze niesamowicie skromny i obiektywny... ;-)
Czuję się taki bezsilny,widząc mojego młodszego braciszka podłączonego do tej całej aparatury i wiedząc,że nie mogę mu w niczym pomóc. To tak bardzo boli! Nikomu tego nie życzę,by doświadczył podobnego bólu. Wszystkim serdecznie dziękuję za słowa otuchy to bardzo miłe. Brat.
Ja lubię to rondo, jak się człowiek rozpędzi to wszystkie elki za którymi się jechało od Sigmateksu wyprzedzi
Do Brata: Dopiero wczoraj przez przypadek dowiedziałam się o tej strasznej tragedii. Bardzo współczuję całej Waszej rodzinie. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że Brat czuje się już lepiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!