metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
H2O ~H2O (Gość)25.01.2012 13:52

"Brat" napisał(a):
Do Wszystkich internautów. Wszystkie wpisy zostały usunięte na moją prośbę,to mój Brat został poszkodowany w tym wypadku i nie życzę Sobie gdybania na forum Kto, co i jak?

A dlaczego? Co to za cenzura!? I nie rozumiem, dlaczego zniknęła moja opinia, że - powtórzę - polscy kierowcy to prymitywna i nieokrzesana dzicz. Dla porządku dodam, że w 99 procentach, bo np. ja - nie.

00

H2O ~H2O (Gość)25.01.2012 15:58

"Brat" napisał(a):
Ta cała sytuacja to jeden wielki koszmar dla całej Naszej Rodziny.

To na pewno. Dlatego tutaj dyskutując o sztuce jazdy, trzymamy kciuki za Twojego brata.

00

P51 ~P51 (Gość)26.01.2012 10:33

"H2O" napisał(a):
Dla porządku dodam, że w 99 procentach, bo np. ja - nie

No to oczywista oczywistość.
Zapomniałeś dodać,że jesteś jeszcze niesamowicie skromny i obiektywny... ;-)

00

Brat ~Brat (Gość)26.01.2012 12:14

Czuję się taki bezsilny,widząc mojego młodszego braciszka podłączonego do tej całej aparatury i wiedząc,że nie mogę mu w niczym pomóc. To tak bardzo boli! Nikomu tego nie życzę,by doświadczył podobnego bólu. Wszystkim serdecznie dziękuję za słowa otuchy to bardzo miłe. Brat.

00

herrlanos ~herrlanos (Gość)26.01.2012 19:48

Ja lubię to rondo, jak się człowiek rozpędzi to wszystkie elki za którymi się jechało od Sigmateksu wyprzedzi

00

Koleżanka ~Koleżanka (Gość)05.03.2012 08:27

Do Brata: Dopiero wczoraj przez przypadek dowiedziałam się o tej strasznej tragedii. Bardzo współczuję całej Waszej rodzinie. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że Brat czuje się już lepiej.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat