Standard. W tamtym miejscu i nie tylko bo jeszcze w Milejowie często dochodzi do wymuszeń pierwszeństwa, czego rezultaty widać na powyższym filmiku
powinno byc tam rondo coż z tego ze to droga krajowa ale ile tam jest wypadków! wladze powinni pomyslec o tym jezdze tam czesto i ile razy jest tak ze jadacy od morycy wymuszaja pierszenstwo ale tez i slaba widocznac przez drzewa
Najlepiej na każdym najmniejszym nawet skrzyżowaniu ronda porobić. echhhhh.
A może zamiast władz myśleć powinni kierujący???????
Nic Ci rondo nie pomoże .Wczoraj na rondzie Kostromska -Polna zostałam zbesztana że ...To pan jadący ul. Kostromską w stronę Wojska Polskiego miał pierwszeństwo pomimo że ja na rondzie znalazłam się pierwsza, a pan nawet nie zwolnił dojeżdżając do ronda. Zastosował się jak do drogi z pierwszeństwem przejazdu.
widzę że Piotków postanowił wysłać swoje WSZYSTKIE karetki do tego zdarzenia. Bo gdyby ktoś nie wiedział w Piotrkowie są aż 3 takie pojazdy.... żenada. a co do wypadku krótko mówiąc głupota ludzka i tyle, jeśli ktoś nie potrafi zachować ostrożności prowadząc auto w ogóle nie powinien wsiadać za kółko!
Myślę, że ustawienie tam fotoradaru służyło by poprawie bezpieczeństwa a nie wyciąganiu pieniędzy
hehehehehehe... Tak. Wszystkiemu winna jest władza! Nieprzytomności umysłów kierujących - też!
Miejsce, w którym jazda i reguły są oczywiste. Należy ustąpić pierwszeństwa i tyle. Jednak - dla EPI-oków - jest to w tym miejscu notorycznie zbyt wiele. Powinni zostawiać auta na Longinówce i dalej poruszać się komunikacją publiczną.
Chamie z EP uważaj co piszesz bo jak wyjedziesz poza miasto to też sobie nie radzisz! W Janówce dzisiaj ok 8:00 wyprzedziłeś mnie na skrzyżowaniu!!!
Chamidło z EPI myślało ,że to polny dukt a tu zonk....asfalt i droga krajowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!