metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cwaniak ~cwaniak (Gość)17.04.2016 00:51

Stasio na pierwszym planie, tak trzymać!!!

10

piotrkowianka :) ~piotrkowianka :) (Gość)17.04.2016 19:16

lasia sama sobie winna, jakby spojrzała w lusterko sprawy by nie było :) dziwić się później, że kobiety mają opinie katastrofalnych kierowców skoro na każdym kroku taka pańcia jedna z drugą myśli, że jest królową szosy i nie musi wiedzieć co się dzieje wokół niej. Niech żyje naturalna selekcja idiotek :)

41

Przyglowianka ~Przyglowianka (Gość)18.04.2016 12:29

Żyje ta kobieta w ogóle ? Ktoś coś wie?

20

foczka ~foczka (Gość)18.04.2016 19:32

Tak prawdę mówiąc to stałam w tym korku nie wiedząc co się stało,ale zawróciłam.

11

foczka ~foczka (Gość)18.04.2016 19:28

Kierowcy TIRÓW uważają się za PANÓW SZOS i są to kierowcy tak zwani" zawodowi" ja się ich boję,nie wiem czemu tak jest oni mają mniejsze samochody w d...e.Fakt,że ta pani mogłaby spojrzeć w lusterko,ale myślę,że drogo za tą nieuwagę zapłaciła.Osobiście życzę tej pani zdrowia.Uważam,że nie można tak pochopnie osądzać bo nigdy nic nie wiadomo.Myślę,że i tak kobiety jeżdżą ostrożniej.Pozdrawiam wszystkich uczestników szos.

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat