metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)15.04.2016 18:30

Tiry na tory*
Tiry na tory!

74

zakaz wyprzedzania ciezarowkami od 6 do2 2 ~zakaz wyprzedzania ciezarowkami od 6 do2 2 (Gość)15.04.2016 20:31

taktrzymac

10

C ~C (Gość)15.04.2016 12:34

A czy w ogóle tir tam mogl wyprzedzać, czy tam czasem niema linii ciaglej????

77

szczur68 ~szczur68 (Gość)15.04.2016 17:00

Szkoda, że część komentujących nie czyta ze zrozumieniem i nie myśli logicznie....skoro pani z Fiesty zaczęła wyprzedzać, to nie ona się wlekła, tylko ktoś przed nią, a szanowny kierowca z tira najwyraźniej tuż przed tablicą o obszarze zabudowanym postanowił wyprzedzić co najmniej dwa pojazdy na raz - prawdziwy król szosy ! a co, z drogi śledzie, bo tir jedzie...Ciekawe również, czy tę wersję, że pani z Fiesty wjechała przez nieuwagę pod tira podała ona sama, czy jest to tylko tłumaczenie pana z tira (panią pogotowie zabrało przecież do szpitala). Ja w Poniatowie na działce kilometr dalej słyszałem przez ładnych kilka sekund pisk hamulców tira. Musiał ładnie mieć na liczniku.

88

gość ~gość (Gość)16.04.2016 01:31

Płaczecie, ze droga powinna być przebudowna tylko zapominacie, ze to ludzie kierują pojazdami i to zwykle ludzka głupota jest odpowiedzialna za 90% wypadków na tej drodze.
Żadne wielkie inwestycje i przebudowy nic nie zmienią dopóki kierowcy nie zmienią swojej mentalności.
Bo okazuje się, że niektorzy powinni jeździć hulajnogą, albo przesiąść się do autobusów :)

60

xx ~xx (Gość)15.04.2016 11:44

Brakuje tam dwupasmówki .

183

d ~d (Gość)15.04.2016 16:56

Idiotów na drodze nie brakuje . Kierowca tira w terenie zabudowanym podjeżdżał mi do zderzaka trąbiąc i migając światłami mimo że jechałam 60km/h jechałam z dzieckiem . Uważam że jeśli ktoś jest idiotą to małoważne czym jeździ.

143

sobota ~sobota (Gość)16.04.2016 09:36

Gdyby była inna lepsza droga na Kielce to takich kłopotów z ciężarówkami i często powstającymi korkami by tam nie było.

62

Sulejów ~Sulejów (Gość)15.04.2016 12:13

Tak własnie wyprzedzaja..spieszy im sie jak zawsze...TIRY powinny jezdzic nie wiecej jak 80km/h.. i to jeszcze nie raz jak wolniej jedziesz to długimi swieca.

2619

Od tego jest policja ~Od tego jest policja (Gość)15.04.2016 21:01

Specjaliści co tu ma do rzeczy ciężarówka?Czy to wina jej kierowcy że panna ma gdzieś lusterka??Mogł sobie jechać nawet i 200km/h mrugając długimi.Wymusiła na nim panna i wszystko w temacie.Ktoś jeszcze ma jakieś pytania lub żale itp??

122

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat