Ja ostatnio taką gwiazdę w pasacie EPI widziałem, w jednej ręce telefon w drugiej kanapka - co ci ludzie mają pod kopułą :)
A ja zadam tylko jedno pytanie. Kto ostatnio i gdzie widział kontrolę policyjną? Przecież ten głupi naród nie potrafi jeździć zgodnie z przepisami
Paskudnie to wyglądało. Musiała nieźle pędzić, bo przód cały skasowany i wbił się w tył samochodu poprzedzającego. Jakby to była ciężarówka, to by wbiła pod nią. Bandytyzm na ulicach po prostu
rośnie pochylone drzewo z kapliczką, mającą upamiętnić tych, którzy w tym miejscu stracili życie w wypadkach. Niestety na wielu mistrzów kierownicy to nie działa. Kiedy jadę ulicą Łódzką z prędkością 54 km/h, w tym miejscu i dalej do wiaduktu, kierowcy z rejestracjami identycznymi do tych, które uczestniczyły w dzisiejszym wypadku trąbią na mnie, usiłują wyprzedzać, a nawet pokazują chamskie gesty.
A mówi się że tylko meżczyżni mają testosteron, a tutaj patrzcie, babka 57 lat, i też ją poniósł ten hormon.
bzdura ... nie ma żadnych korków, na pewno nie w okolicach trasy S8
Teraz może i już nie ma korków bo policja kieruje ruchem, ale tuż po wypadku musiało być nieciekawie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!