Teraz może i już nie ma korków bo policja kieruje ruchem, ale tuż po wypadku musiało być nieciekawie
bzdura ... nie ma żadnych korków, na pewno nie w okolicach trasy S8
A mówi się że tylko meżczyżni mają testosteron, a tutaj patrzcie, babka 57 lat, i też ją poniósł ten hormon.
rośnie pochylone drzewo z kapliczką, mającą upamiętnić tych, którzy w tym miejscu stracili życie w wypadkach. Niestety na wielu mistrzów kierownicy to nie działa. Kiedy jadę ulicą Łódzką z prędkością 54 km/h, w tym miejscu i dalej do wiaduktu, kierowcy z rejestracjami identycznymi do tych, które uczestniczyły w dzisiejszym wypadku trąbią na mnie, usiłują wyprzedzać, a nawet pokazują chamskie gesty.
Paskudnie to wyglądało. Musiała nieźle pędzić, bo przód cały skasowany i wbił się w tył samochodu poprzedzającego. Jakby to była ciężarówka, to by wbiła pod nią. Bandytyzm na ulicach po prostu
A ja zadam tylko jedno pytanie. Kto ostatnio i gdzie widział kontrolę policyjną? Przecież ten głupi naród nie potrafi jeździć zgodnie z przepisami
Ja ostatnio taką gwiazdę w pasacie EPI widziałem, w jednej ręce telefon w drugiej kanapka - co ci ludzie mają pod kopułą :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!