Kierowca Vectry to mój wujek. Tak się składa ze miał 9 letniego synka. Postawcie się teraz na jego miejscu i przestańcie hejtowac zmarłego! Jak dla mnie ocenianie kto jest winny, a kto nie należy do policji. Najlepiej pomodlcie się w intencji zmarłego zamiast bezpodstawnie oskarżać ;(
Kierowca CITROENA miał coś koło 0,3 - 0,25 promila a kierowca OPEL VECTRA nie żyje i nieoficjalnie się mówi że nie miał uprawnień do kierowania pojazdami oraz był pod dużym wpływem alkoholu ( ok 3 promile ) ale więcej będzie wiadomo po sekcji zwłok..... Nie osądzajcie jak nic nie wiecie !!!
bolo walnij się w twój pusty łeb. To z citroena morderca był wychlany. Teraz dostanie dwunastaka i będzie garował na Wroniej. Mam nadzieję że więźniowie się nim zaopiekują.
A w radio StrefaFM powiedzieli, że kierowca Citroena miał coś około 0,3 promila. Kto mówi prawdę?
bolo czytaj ze zrozumieniuem. Kierowca opla nie zyje a ten z citro byl wychlany.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!