Był taki huk że w mediatece aż szyby się same rozjaśniły a ustawiłam na przyciemnione
Widzę że musimy zaniżyć statystyki pozytywnych egzaminów praktycznych. Chociaż by ze względów bezpieczeństwa na drogach. A panowie i panie instruktorzy bardziej się przykładać do swojej pracy a nie Bużka w smartfonie podczas gdy uczeń robi na drodze co chcę.
Zapewne wina rowerzysty lub osy ewentualnie drzewo zasłoniło widoczność proponuję wyciąć.
Może i nie jestem doświadczonym kierowcą i nie jeżdżę zbyt dużo, nawet nie mam prawa jazdy ale jak widzę jak jeżdżą inni to aż strach.
Przy tak małej prędkości i takie uszkodzenia? Ciekawe jak by tak miało to miejsce na autostradzie? Takie autka nie powinny jeździć szybciej niż 30 kmh
Spotkały się dwa potwory o ogromnej mocy silnika nie do opanowania w tak trudnej sytuacji na drodze gdy śnieg po kolana
Akurat tamtędy jechałam i przez tą sytuację spóźniłam się na rozmowę o pracę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!