Przed 8 zaczął bardzo padać śnieg i warunki były ciężkie. Nie wiem jak na trasie ale w całym Piotrkowie drogi były białe i śliskie nawet na obwodnicy ( Miast Partnerskich), dalej na Wolborskiej piaskarki nie widziałem żadnej (o godz 8.30) . Podejrzewam, że na S8 było podobnie . Auta poruszały się naprawdę wolno.
Ale widać, tragedia się stała szkoda ludzi :(
To niestety w dużej mierze wina nawierzchni bo ten beton na odcinku od "złotego Młyna " do Jadwigowa to w zimie po opadach istne lodowisko...a co do Panów w ciężarówkach to niektórym naprawde brakuje wyobraźni żeby nie pomyśleć co będzie jak mi przyjdzie hamować...
renault, daf, insignia...coś nie tak...na zdjęciu MAN, rozbite bmw...ktos coś znowu nie dosłyszał
Dobrze, że akceptowali bo w moim poście nie ma tekstów rasistowskich i uznawanych za obrażanie innych komentująacych...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!