Wesoły .do twojej biedronki tez ci przywieza towar koleją?a paliwo na stacjie tgv?-zastanów się troszkę co piszesz
Ja się pytam. Gdyby ktoś z Waszych bliskich zginął w tym wypadku to też tak głupio byście komentowali? ??
Jezdza tymi ciężarówkami takie bezmózgi i pozniej tak sie kończy.Jak ktoś nie wierzy to zapraszam na obwodnice i rondo z Wolborska, o tym zeby jakiś idiota z ciężarówki zatrzymał sie przed rondem i ustąpił ci pierwszeństwa to można pomarzyć
Co z kierowcą / pasażerami BMW zgniecionego przez TIRy na nitce w kier. Warszawy?
Tam byly cztery wypadki dwa na Piotrkow w tym smiertelny i dwa na Warszawe ten wypadek z BMW byl na Warszawe jakies 300 metrow wczesniej od wypadku smiertelnego na Piotrkow na drodze sam lod , ja sam jestem kierowca duzego auta i stalem w tym korku , skoro jeden samochod stanal w poprzek drogi i drugi duzy jakos wyhamowal to trzeba tez zadac pytanie z jaka predkoscia jechala osobowka , choc nie bronie kolegow po fachu bo niektorzy gonia gonia nie zwazajac na warunki.Pozdrawiam
Ciekawe z jaką prędkością jechał ten pierwszy ciągnik siodłowy, który wpadł w poślizg? Wczoraj na oblodzonej drodze w naprawdę trudnych warunkach, gdzie wszyscy kierowcy osobówek grzecznie jechali z maksymalną prędkością 60km/h, kierowca ciężarówki nie wytrzymał tego ślamazarnego tempa i wyprzedza wszystkich. Na szczęście nie doszło do żadnej tragedii. Nie obwiniam za wypadki wszystkich kierowców ciężarówek, ale czasem odnoszę wrażenie, że im się wydaje , że duży może na więcej sobie pozwolić.
Ten co pisał ten artykuł to trochę uposledziony pisze o insigni a zdjęcie jest BMW tiry też nie te marki o których pisze zobaczcie zdjecia
Kierowca TIRa na nad sobą spedytora, który przyjął ładunek do transportu. Kierowca dostał miejsce i czas załadunku + miejsce i czas rozładunku... Jak nie dojedzie na czas to na jego miejsce jest kilku innych chętnych...PS jak kurier z Waszą paczką nie dojedzie na czas to od razu jest negatywny komentarz. Jak kiero TIRa nie dojedzie na czas to on jest w pierwszej kolejności winny... Kierowca TIRa to zwykły wyrobnik pchany przez spedytora...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!