na tym zakręcie jeżdżą środkiem i po 100 na godzinę. Jak trafi swój na swego to skutki są jak widać. Michałowska przez te remonty stała się małą obwodnicą miasta, bo przecież dużej prezydent nie raczy nam zbudować
Tak się właśnie kończy wyprzedzanie na trzeciego mnie wyprzedzają notorycznie i uprzedzam pytanie niektórych nie spowalniam ruchu jak patrzę na niektórych kierowców to bym wielu odebrał prawko od razu wielu jest idiotów którzy powinni mieć obowiązkowe badania psychologiczne i wielu by ich nie przeszło.
Ja tam wchodzę zawsze na pelnej k....Wniosek taki że jeździć to trza umić.
Godzina 13.10,samochody dalej blokuja przejazd. Kawalki plastiku na srodku drogi, policja od minimum dwoch godzin cos tam pisze... Czy nie da sie tego robic troche szybciej? Chociaz ulicy pozamiatac? Masakra jakaś. Co do samej Michałowskiej to jest tragedia teraz. Ruch koszmarny. Jak jade 60(!) na tempomacie to prawie zawsze widze jakiegos nerwowego w lusterku co mnie wyprzedza. Nawet kiedys jeden wyprzedzal mnie na przejezdzie na Rolniczej. Głąbów nie brakuje, wyobraźni zero. Potem sa wypadki i tlumaczenie, ze nie widzialem. Ale co tam... Pamietajcie ludzie: Lepiej 5 minut pozniej niz 30 lat za wcześniej!
Zabrać gówniakowi prawko! Oddać jak będzie miał 30 lat.Może naleci do łba rozumu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!