Bo powiatowi i auto to złe połączenie, tam tylko dać traktor i na pole.
Macie rację.Dzisiaj jechałem od ul.Sienkiewicza dwupasmówką w kierunku Armii Krajowej i przed wiaduktem kolejowym wcisnął się na chama z lewej strony po żebrze audicą z rej. EPI. Często jestem świadkiem chamstwa ludzi z tą rejestracją. Proponuję policji sięgnięcie po mandaty i wykoszenie tych piratów z piotrkowskich ulic. To już przekracza ludzkie pojęcie, co oni wyczyniają na ulicach miasta.
felgi od czerwonego to ,ile chcesz .Zimówki masz już założone czy lato. Bo jak coś to 120 zeta moge dac
Do wielmoznych państwa mieszczuchow z EP śmiać mi się chce jak czytam wasze wypociny ,pewnie co 3 z was ma babcię lub dziadka na okolicznych wsiach lub sami pochodzicie ze wsi a robicie z siebie wielkie państwo ale jak któryś ma możliwość to zaraz działeczka na wsi kupiona i ucieka z tego mieszczanskiego dobrobytu a taki miastowy był.Na urlop na wieś odpocząć albo do mamusi na obiadek bo świeża kurka w niedzielę będzie i rosołek dobry dlatego jak ta wieś taka zła to sobie siedzieć w tych waszych klatkach zwanych blokami lub kamienicach co dla Was są apartamentami i nie wyjeżdżać poza granice waszego śmiesznie wielkiego miasta piotrkowa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!