Dlatego nie należy wykonywać gwałtownych manewrów. Jak się walnie to wtedy albo są ślady, albo dalej nie odjedzie, a jeżeli próbujesz ominąć to zawsze można wmówić, że kierowca jeździ jak wariat i stracił panowanie dodatkowo po takim manewrze można owinąć się na drzewie i skutek może być o wiele gorszy. To samo tyczy się małych zwierzątek, lepiej jechać prosto i się zatrzymać później niż próbować ominąć.
Nie wykonuje się gwałtownych ruchów ale widać kierowca zbyt nerwowo zareagował i parkowanie dachem w rowie. Kolejny przykład wymuszenia pierwszeństwa
Myślę że gdyby prędkość była taka jak na znakach to do tego by nie doszło bo akurat widziałem filmik z tego zdarzenia
Droga posida ograniczenie do 70 km/h , o prędkości tez tak pieprzyłem i bylem cwany dopóki sam w poślizg nie wpadlem i sie dowiedziałem ze każda prędkości powyżej 50 km/h przy nagłym skręcie bez praktyki to hoho colin mcrae rally subaru impreza ma ciężko wiec polecam każdemu kierowcy wpaść w poślizg przy prędkości 70 km/h i wyjsc z tego cało a pozniej rozmawiać o takich sytuacjach.
Nie uciekł tylko poprostu nie widział co spowodował i tkwi w tej nieświadomości.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!