To nie jest wiek żeby odchodzić z tego świata,to całe życie które było przed tak młodym człowiekiem. Nie nam teraz oceniać, ale uszanujmy ogromny ból jaki w chwili obecnej przeżywają rodzice i najbliżsi, uszanujmy to. A dla rodziców wielkie wyrazy współczucia. Piotrku spoczywaj w pokoju, pozostał nam po Tobie Wielki Smutek i Żal, zostaniesz na zawsze w naszej pamięci.
Kondolencje rodzinie .Taką sytuacje trudno jest ocenić .Faktem jest że w niedzielę jeżdzą tutaj jak wariaci .Nie wiadomo ile jechał motocyklista ale ten drugi darował by sobie jazdę na drugim gazie i skoro miał zabrane prawko to prawdopodobnie za to samo.Powinni skazać jak za morderstwo.Wypadki zdarzają się najlepszym kierowcom ale piłeś nie jedz!!!!!!!! PROCENTY SĄ DLA LUDZI Z GŁOWĄ.
Masakra jakaś...spozywac alkohol i wsiąść po nim za kolko... zabić tak młodego niewinnego chłopaka... jeszcze całe życie było przed nim... żona tego Pana powinna odpowiadać tak jak i on... dożywocie.. .
Kierowca Seata nie powinien tym autem jechać a pasażer nie powinien na to pozwolić. Koniec i kropka. Skończcie już te komentarze.
UUUU śmiertelny wypadek po pijanemu no to idziemy siedzieć panie kolego. Myślę że 12 lat minimum dostaniesz. I kasę do zapłaty rodzinie. Debil jesteś koleś jak nie wiem. Życie zmarnowane.
Kiedyś miałam z tym człowiekiem stluczke i też byl pijany,niesprawny samochód itd,moje dziecko mialo złamaną nogę,w oczy mi się śmiał ze i tak mu nic nie zrobią bo wujek komendant. A teraz człowieka zabił.czy teraz wujek też załatwi!?
Za spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym a będąc pod wpływem narkotyków lub alkoholu powinna grozić taka sama kara jak za zabójstwo 25 lat z dożywociem włącznie
Motocykliści, co wy na to żeby zebrać się razem naszymi motorami i uczestniczyć w tej ostatniej drodze Piotrka,dać ogromny sygnał podczas mszy świętej, jechać przed nim ogromną paradą pod cmentarz, tam znów ostatni raz dać mu sygnał, on był jednym z nas i wydaje mi się że Piotrkowi się to należy oddać mu cześć. Co wy na to, zwołajmy się z Gorzkowic okolice czy nawet Piotrków oby było nas jak najwięcej. Piszcie co wy na to, kontaktujemy się i informujące jeden drugiego wszyscy musimy tam być i pożegnać godnie Piotrka. Niewiadomo kiedy będzie pogrzeb Ale jak coś to dawajcie znać.
No i popatrzcie tylko, 48 lat, pijany, zakaz prowadzenia pojazdów i zabił młodego człowieka.
W Niechcicach wielu kierowców do sklepu przyjeżdza samochodem na piwo.Ten kierowca to stały bywalec.Patrolu policji nie widziałem NIGDY !!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!