Czarne ulice w Piotrkowie city w zime.............BAAAAAAAAAHAHAHAHAAHA prima aprilis? :)
Jak Cie stać to dla mnie możesz nawet co miesiąc zmieniać.w końcu w maju troche cieplej jak w kwietniu...
Ja zmieniam tylko raz gdy zakładam nowe i cioram 3-4 lata.Kto by tam w zimowki wierzył.Poprostu większy odstęp ciut wolniej i to wszystko.
Opona zimowa jest na śnieg lub błoto pośniegowe,letnia przy temp 7 stopni wcale nie jest gorsza,więc ja wymieniam jak zobacze snieg za oknem.Ta temp 7 stopni jest po to żeby panowi jak pan Świech mieli kasiorke :)
Bzdury! Lobby oponiarskie sponsorują artykuł. Pozwólcie, że to ludzie sami o sobie będą decydować. Kto ma rozum, ten sam wie, co należy robić.
Ja od lat na letnich jeździłem i zero problemów z poruszaniem sie po drogach ale dla niektórych to i zimowa nie pomoże jak sie w głowie nie ma .Angole nie maja zimówek i jeżdża tylko u nas taka moda zapanowała ,w sniegu moze troche lepiej ale na lód żadna a jedynie kolce i wyobraźnia przede wszystkim i zero gwałtownych ruców bo wtedy najlepsza opona nie pomoże
A Pan Stanisław to nie lobbuje swojego zakładu wulkanizacyjnego. Ot takie reklamowe pierdu pierdu. Czy nie jest to przypadkiem lokowanie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!