metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)01.02.2012 12:46

"Pietrek" napisał(a):
ja raczej adze ze od zdania egzaminu co 5 lat bo chodza rozne wypadki po ludziach i czasem takie badanie moze komus zycie uratowac

ale by sie word ucieszył, tyle kasy z oblanych egzamnów by miał :D
a co do tematu przewodniego..kobiety za kołkie sa mnie uwazne niestety. nieraz cos robia na drodze nie patrzac co dzieje sie wokoło nich i pozniej efektem tego sa takie wlasnie sytuacje.

00

Myśliciel Myślicielranga02.02.2012 14:19

"Mieszkaniec-Piotrkowa" napisał(a):
Pierwszy idiotyzm.

Proszę nikogo nie obrażać. Najlepiej robić z siebie przemądrzałego eksperta i wszystkich krytykować

piszący komentarze to jeszcze większe stado gamoni mających się za wszechwiedzących

Mądrala się znalazł, co całą swoją wypowiedź opiera na obrażaniu innych. Masz w rodzinie prezesa Jarka czy jesteś jego fanem? Również denerwuje mnie wymądrzanie się na łamach tego forum o tym co by było, gdyby... Lecz to nie oznacza, że muszę kogoś publicznie wyszydzać. Świadczy to tylko o twoim zakompleksieniu, małości i niedojrzałości społecznej.

Ale nie męczy mnie czytanie tych wypocin, a raczej bawi

Lepiej byłoby, abyś zabawił się na innym forum tam, gdzie pomyje leją się hektolitrami. Dbajmy o to, aby portal epiotrkow.pl był lokalnym forum ludzi kulturalnych, którym leży na sercu dobro naszego miasta.

Nie pozdrawiam

Bez żalu cię pożegnam na zawsze.
Przepraszam za styl, trochę się zdenerwowałem.

00

Tartu Tarturanga03.02.2012 18:26

W wiadomościach piotrkowskich była wiadomość z tego zdarzenia - a pan z opla stwierdził, że nie umie powiedzieć z jaką prętkością jechał ale 100 na pewno nie jechał . Siła uderzenia byłą tak duża, że obie panie były zakleszczone w tym fiacie. Dobrze, że jakieś dziecko momentalnie nie wyskoczyło.
http://www.mok.piotrkow.pl/informacje-piotrkowskie

Komentarz był edytowany przez autora: 03.02.2012 18:28

00

Anal Fa Beta ~Anal Fa Beta (Gość)03.02.2012 19:28

"Tartu" napisał(a):
pan z opla stwierdził, że nie umie powiedzieć z jaką prętkością jechał

Pewnie dlatego, że pan z opla ma prętki gruźlicy!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat