ale by sie word ucieszył, tyle kasy z oblanych egzamnów by miał :D
a co do tematu przewodniego..kobiety za kołkie sa mnie uwazne niestety. nieraz cos robia na drodze nie patrzac co dzieje sie wokoło nich i pozniej efektem tego sa takie wlasnie sytuacje.
Proszę nikogo nie obrażać. Najlepiej robić z siebie przemądrzałego eksperta i wszystkich krytykować
Mądrala się znalazł, co całą swoją wypowiedź opiera na obrażaniu innych. Masz w rodzinie prezesa Jarka czy jesteś jego fanem? Również denerwuje mnie wymądrzanie się na łamach tego forum o tym co by było, gdyby... Lecz to nie oznacza, że muszę kogoś publicznie wyszydzać. Świadczy to tylko o twoim zakompleksieniu, małości i niedojrzałości społecznej.
Lepiej byłoby, abyś zabawił się na innym forum tam, gdzie pomyje leją się hektolitrami. Dbajmy o to, aby portal epiotrkow.pl był lokalnym forum ludzi kulturalnych, którym leży na sercu dobro naszego miasta.
Bez żalu cię pożegnam na zawsze.
Przepraszam za styl, trochę się zdenerwowałem.
W wiadomościach piotrkowskich była wiadomość z tego zdarzenia - a pan z opla stwierdził, że nie umie powiedzieć z jaką prętkością jechał ale 100 na pewno nie jechał . Siła uderzenia byłą tak duża, że obie panie były zakleszczone w tym fiacie. Dobrze, że jakieś dziecko momentalnie nie wyskoczyło.
http://www.mok.piotrkow.pl/informacje-piotrkowskie
Pewnie dlatego, że pan z opla ma prętki gruźlicy!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!