Rozumiem, że piotrkowskich przedsiębiorców nie obowiązują przepisy ruchu drogowego?
Samozwańczy szeryf się znalazł! Karma wraca,cwaniaku! Mam nadzieję, że to czytasz! SAM SOBIE JESTEŚ WINIEN i w końcu to zrozum! Chyba z połowy Piotrkowa zrobiłeś sobie wrogów przez zdjęcia (nie tylko ze Starówki, ale i koło MC pobił jakiś rekord fot)/pomówienia i pozwy!!! Zaraz może będzie wygłaszał, że czuje się zaszczuty??!! Przeszedłby samego siebie!
A może przy okazji kolejnego pozwu sąd powinien zwrócić się o wydanie opinii biegłego psychiatry n/t tego pana??...
Wreszcie sytuacja się odwraca i człowiek który poluje z aparatem na ludzi wreszcie został ukarany . Czuł się bezkarny a jednak życie pisze inny scenariusz krzywda ludzka zatacza koło i wraca do tego Pana .
Sąd przywraca wiarę w ludzi
"Trybunalski bloger wywodzi się ze środowiska artystyczno-literackiego. Tym chełpił się przed sądem. I z pożytkiem dla społeczeństwa byłoby, by w tym środowisku dalej się realizował, bo to, co uprawia dziś, nie ma wiele wspólnego z dziennikarstwem".
Tak w dużym skrócie Sąd Rejonowy w Piotrkowie, w osobie sędzi Małgorzaty Krupskiej-Świstak, podsumował działalność wydawcy portalu, który "uzurpuje sobie prawo do bycia mentorem dziennikarstwa", a "nie zastanawia się nad własnymi kwalifikacjami moralnymi". (...)
"Przekroczył granice, za którymi zaczyna się zwykłe, pospolite przestępstwo". (...)
"To mowa nienawiści w czystej postaci" - podkreśliła sędzia.
Pierwszy skazujący wyrok kosztował hejtera, który od dwóch lat poniża w Piotrkowie osoby publiczne, to ponad 17 tys. zł.
(z Tygodnika 7 Dni, 30 czerwca 2017)
"- Pan się nawet nie kwalifikuje do sądów ludożerców, panie... (...) Nie wiem, co pan ma zamiar uczynić, a tymczasem korzystam z wyjątkowych uprawnień, jakie mi przysługują i zawieszam pana w czynnościach. Zwracaj się pan do swego sądu honorowego, buszmenie! W moich oczach jest pan nędznym gadem, przez omyłkę nazywanym człowiekiem! (...) Niech pan wyjdzie, bo nie mogę na pana patrzeć, bydlaku! Precz!"
Nareszcie. Ilu ludziom w Piotrkowie zatruł oszczerstwami i chamstwem codzienne życie to wręcz niewyobrażalne. Jeszcze chełpił się w Internecie, że wie wszystko najlepiej i .jest nieomylny :(
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahaha wyjedź z Piotrkowa, Bambaryła buhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahah
To polowanie na sensacje z aparatem w ręku do złudzenia przypomina mi działania moderatorów pewnej bardzo znanej piotrkowskiej grupy na fejsie.. :D Bracia W. widać brali przykład z Baryły :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!