mgr chemii zazdrość cię zżera i tyle. może coś w życiu ci się nie udało i teraz próbujesz podciąć skrzydła innym, którzy mają plany, marzenia i je realizują
Aha, jest studentką działu fizjoterapii a mianowicie masażu w Policealnej Szkole Samorządu Województwa Łódzkiego im. Mikołaja Kopernika oraz Kosmetologii na Wyższej Szkole Informatyki w Łodzi?
Wstyd mi w tym kontekście w ogóle się przyznawać do ukończenia w latach 70. stacjonarnych studiów na Uniwersytecie Warszawskim.
Masaż? Kosmetologia?
Kosmetologia na informatyce? Boże, pora umierać...
I od kiedy to uczeń szkoły policealnej posługiwać się może statusem studenta? Może najwyżej "studenta".
Jako ten niby magistr UW przeoczyłeś jednak błąd w tekście: nie studiuje się na WSI tylko w WSI.
No raczej.
Co lepsze te pseudo masażystki biorą dotacje z Urzędu Pracy i otwierają salony masażu i reklamują się, że leczą ludzi paranoja! Ja skończyłam studia medyczne i myślę, że te osoby bo tym studium nawet mi do pięt nie dorastają (nie ubliżając nikomu) swoim poziomem wiedzy np na temat budowy człowieka. Wiem o tym bo zajmuję się tym na codzień i mam wiele praktykantów właśnie z Piotrkowa z tej szkoły...kiepska szkoła
Szkoda,że piszecie tylko o córce wpływowego gościa a o drugiej piotkowiance zapominacie. Otóż Joanna Świniarska (19) z Piotrkowa też dostała się do Bitwy Na Głosy,ba nawet do tej samej grupy :)
Gratulację Asiu.
Nie przeoczyłem, tylko redakcja nie zatrudnia mnie u siebie jako korektora. A wytykanych na forum redaktorskich błędów i tak nikt nie raczy poprawić.
Napisałeś jednak własną myśl z błędem.
W tej kwestii masz rację.
Nie. Trzymałem się semantyki stosowanej przez redakcję. Ale mogłem użyć cudzysłowu, dla jasności i dla czepialskich gerardów.
Zresztą, wycofuję się z tłumaczeń i podtrzymuję co napisałem. Bo na tych tam takich jak ta WSI, to się studiuje na a nie w. A już szczególnie kosmetologię.
Gerard, ale przejdźmy do rzeczy: może wiesz, czy na tej WSI przedmiot "Bezbliznowe wyciskanie młodzieńczych wągrów" kończy się zaliczeniem, czy jednak egzaminem?
To dlaczego tego nie napisała (że jest z Piotrkowa Tryb.) na oficjalnej stronie www programu...
To co było napisane przez nich było później redagowane więc nie wiadomo czy nie napisała.Poza tym nie musiała pisać, a zresztą redaktor też mógł sprawdzić. Joanna występowała w MOku razem z chórem Metanoia.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!