Jak Ty nie wiesz, to raczej nikt już tego nie wie. Ja posiadam tylko dyplomy z filologii hiszpańskiej i filologii romańskiej, stąd moje zainteresowania idą w zupełnie inną stronę.
3 marca drużynę p.Moniki nie będziemy mogli oglądać gdyż jej drużyna zaczyna 10 marca :]
żal mi Was ludzie, może wypowiecie się jednak na temat artykułu, jakieś gratulacje... normalnie aż mnie skręca ta wszędzie wylewająca się żółć.
Jak czytam te wasze komentarze na dole to aż żal.
Zazdrość bije jak nie wiem co. Dziewczynie się udaje! a Wy zamiast gratulować, cieszyć się, że komuś się coś w życiu udaje to marnujecie czas na jakieś bezsensowne komentarze, które tak na prawdę pokazują jakimi jesteście ludźmi.
Poza tym ... studiować = uczyć się , kształcić ... Więc to co piszecie na prawdę jest zbędne.
I w każdej szkole ( jeśli masz ambicje i chęci ) wykształcisz się. A ta dziewczyna ma ambicje i to potężne !
Tak więc: Aniu , życzę Ci samych sukcesów ! Jesteś świetna ! I rób to co kochasz. Miejmy nadzieję, że niedługo kupimy Twoją płytę !
Szkoda, że w artykule nie ma ani słowa o jeszcze jednej reprezentantce naszego miasta w tym programie.... Asia Trzymam kciuki !!!!!
trzymam za Ciebie kciuki !! Jesteś najlepsza pamiętaj ! i olej co mówią inni ! Chociaż to pewnie wiesz ! Nie warto się przejmować takimi ludźmi !
Czytam , czytam , czytam i nie wierzę , same bzdury wypisujecie , to nie żadna córka wpływowego gościa , znam Ani tatę osobiście , to prosta i utalętowana dziewczyna , ucząca się , ambitna myśląca o życiu i przyszłości , a wy ? , którzy nic nie wiecie i nic nie macie wypisujecie o niej wyssane z palca historyjki , piszecie chyba dla sensacji , bo zżera was zazdrość ,, jak to ? z Piotrkowa ??? , chyba ma wpływowego tatę , a może ktoś napisze , że ma dużą kasę i to ona , mamona zadziałała , bezmózgi , wstyd mi za te oszczerstwa - dupki piotrkowskie ,, barany ,, zero kultury i uczciwości - szkoda gadac i czytać sensacyjne opowieści tych , którzy piszą banały i kosopoły . zanim coś napiszesz - pomyśl : niby magisterku , cudowny gerardzie , wykształciuchu mgr. matmy UW , aniu , wordi , rapiku i cała reszta , idzcie do przedszkola , tam was posłuchają , te bajki z mchu i paproci - prawda was przerosła a zazdrość zżera . narki............Leo - pa .
Gratuluję Aniu , że rozsławiasz to prymitywne miasto , które kiedyś było stolicą , a dziś jest miastem upadającym skretyniałym , przesyconym bezrobociem . realizuj założone plany i bądz dumna , że masz talent , bo ja jestem . Powodzenia - tak trzymaj .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!