Światowa Organizacja Zdrowia WHO (którego Rzeczpospolita Polska jest członkiem) ogłosiła pandemię. Organizacja wszelkich przedsięwzięć zagrażających zdrowiu i życiu obywateli to nie tylko zwyczajne sk...stwo, ale zwyczajne przestępstwo przeciw zdrowiu i życiu. Jeśli jakikolwiek kandydat od tego chce zaczynać swoją kadencję i na takim fundamencie zbudować swój prezydencki autorytet to z pewnością nie będzie to mój prezydent.
A po ch te wybory ??? Odwołać wybory a pieniądze przeznaczyć na pomoc firmom i szpitalom czemu nikt nie mówi o kosztach wyborów??? Jak karty do głosowania otrzymają Polacy za granicą ??? Jedna wielka farsa
Aż szkoda że gościa co chciał wysadzić sejm Zatrzymali bo by zrobił przysługę całej Polsce...
Frekwencja w sejmie istmie oszołamiająca tłumacza się wirusem by siedzieć w domu a obywatelom każą głosować. Za co oni biorą pieniądze. Praca posła powinna być charytatywna
Nie opowiadam się za żadna ze stron ale Polacy powinni zbojkotować wybory i odesłać tzw nie ważne głosy by pokazać naczelnikowi ze to my dajemy na ich kromkę chleba a nie oni nam
Teraz wyborcy lepszej zmiany widza gdzie ich uwielbieni darczyńcy maja ich interesy i zdrowie TYLKO WYBORY, a Polak niech KONA
jeżeli chodzi o sejm to albo przyjeżdżasz do sejmu i głosujesz, a osoby które glosują tzw zdalnie powinny być uznane za nie zdolne do pracy i nie mieć prawa głosu jak pracownik na L4
Siedzą sobie w domu za nasze pieniądze i udają ze pracują a polaków chcą narazić na zachorowania w wymuszonych wyborach
Skoro jest epidemia to nie powinno być żadnego głosowania zdalnego w sejmie, skoro kros zdecydował się być posłem to zapraszam do sejmu na głosowanie, a nie ukrywanie się w domu. Kto i jak uzasadni ilość głosujących na odległość To tak samo jak z wyborami kto zapewni mnie, ze to ta a nie inna osoba głosowała za nią w domu
Telus klepie co mu Brylant napisze . Przecież on nie ma swojego zdania , za niego myśli partia . Mierny ale wierny .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!