Naprawdę, to nie wasza wina, że nic mądrego nie przychodzi wam do głowy, tylko bazgrzecie, aby bazgrać
Teoretycznie na papierze wirus żyje około 24 godziny , ale może być i dłużej . Roznoszący listonosze będą narażeni na zbieranie i rozdawanie zarazy. Liczący głosy na poczcie mogą złapać wirusa. Po wyborach Poczta Polska będzie miała chorych …... % ( ile nikt nie wie) pracowników. Ludzie będą stać w kilometrowych kolejkach aby oddać głos. Po wyborach braknie miejsca w szpitalach. Cóż jaki koń jest każdy widzi. Demokracja to przeszłość.
Dla posłów władzy są miejsca w najlepszych szpitalach. Dal ludu może braknąć leżanki na korytarzu o respiratorze nie wspomnę.
Trzy lata pozbawienia wolności będą groziły za kradzież karty do głosowania lub oświadczenia o osobistym i tajnym oddaniu głosu, które również znajdzie się w pakiecie wyborczym. Tzn. że jak nie chcę głosować i nie wrzucę karty do urny to będzie równoznaczne z tym, że chciałam tą kartę ukraść i grozi mi do 3 lat więzienia?
A kto mi załaci odszkodowanie za noszenia tego i narażenie życia i całemu personelowi poczoczty
Jeżeli wybory w tej formie to wiadomo jaki będzie wynik.. A jak będą głosować obywatele którzy przebywają za granicą, w zakładach karnych na misjach lub mieszkający w innym mieście niż adres zameldowania.. Wiadomo ns kogo pójdzie automatycznie ich głos
Kulawy ma Polskę w głebokim poważaniu. Ale skąd się biorą ci, którzy jak stado baranów bezmyślnie przyciskają guziki na jego skinienie?
Opozycja wie doskonale że przegra i za wszelką cenę chce przesunąć termin wyborów na korzystniejszy dla siebie czas ale tak się nie stanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!