Były poseł ! -ojciec porządny człowiek,a syn bezideowy karierowicz.Obstawił się podobnymi ludzmi i przegrał.Człowiek lewicy to taki co rano wstaje wygląda przez okno i myśli komu tu trzeba dzisiaj pomóc-kto to powiedział na n-tym Zjeżdzie SDRP w Piotrkowie.Ludzie którzy nie szanują ideałów lewicowych wśród obecnych działaczy nie widzę takich Partia skazana jest na wymarcie,SDRP w Piotrkowie liczyło ok 500 członków(było to grono ideowych kolegów i przyjaciół którzy nie liczyli na wymierne korzyści lecz pomagali innym i wspierali się nawzajem)Weryfikacja doprowadziła do wzajemnego podgryzania doprowadziła że pozostali w większości karierowicze.Sam byłem omamiony ich dwulicowością i osobiście udzielałem im rekomendacji.Czekam na nowe otwarcie partii lewicowej której gotów jestem pomagać- Z lewicowym pozdrowieniem 1-szy przewodniczący Koła Miejskiego SDRP i SLD w Piotrkowie Tryb.-pozdrawiam ludzi LEWICY mam nadzieje że spotkamy i powrócimy do korzeni!
Gratuluję partii doskonałego wyniku w ocenie artykułu 0 plusów 15 minusów. Stan 21:42 16.01.16r.
Mój Dziadek z NSZ-tu zawsze powtarzał refren szlagieru z lat 20-tych: " Ana drzewach zamiast lisci będą wisieć komuniści". Szkoda, że nie doczekał naszych czasów. Paru "znajomym" z UB powiedział by co o nich myśli.
Ta partia to już jest przeszłość , tylko w Piotrkowie jeszcze w koalicji z prawicą za kilka stołków
W jakim celu skoro to już partia papierowa i taka pewnie już zostanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!