Panie Ostrowski, w czasach do których Panu tak tęskno była taka piosenka: "do roboty, do roboty", więc proszę ją sobie zanucić i zająć się nauczaniem naszej młodzieży, co by ze szkoły wyszła z czymś więcej niźli chęcią siedzenia przy korycie na koszt podatnika.
Żeby dały coś te wybory, to powinien zostać wprowadzony warunek wiekowy - powyżej 35 wyjazd, zarówno kandydaci, jak i członkowie :)
A tak to po prostu sztuka dla sztuki.
Artek dlaczego nie Ty ?? W radio takie głupoty gadałeś ,że myślałem że redaktor pęknie ze śmiechu.
Ciągle te same twarze a gdzie Lesiu??? On nigdy nie kończy :)))
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nieoficjalnie-Wlodzimierz-Czarzasty-zwyciezca-pierwszej-tury-wyborow-szefa-SLD,wid,18108082,wiadomosc.html
Ło, pan redaktor sie wkurzył i wykasował po raz trzeci? Gratulacje za bezstronność i uczciwość. A może sami aktywnie działamy w którejś z opisanych przeze mnie partyjek?
Dziękujemy panu Prezydentowi za koalicję w Piotrkowie, bo inaczej już nigdzie by o SLD nie wspomniano!
A kogos jeszcze komuchy interesują ??? Dla mnie może wami kierować Stasiek z bazaru z 5 alei.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!