Obejrzałam "teledysk". Można na niego oddać głos tylko dlatego, żeby poprzeć "swoich", z Piotrkowa. Bo innych walorów tam nie odnajduję.
Piotrkowianie, takie zachowanie to jest po prostu żenada! Waszą małomiasteczkowość na każdym kroku da się odczuć:( Zamiast wspierać swoich ziomali, wolicie hejtować?
Super teledysk! WOW. Szacun. Szkoda, że u nas w szkole nikt na to nie wpadł :P
Ludzie, nie hejtujcie, tylko głosujcie! Wybór Piotrków czy Konin? Nie macie nic do stracenia. Schowajcie zaściankową zazdrość w d....
Niech ta Pani weźmie się do nauczania za co jej płacą, bo "nauczycielką" jest słabą i ciągle jej nie ma, a do tego jeszcze "Comenius"
tak ciężko sprawić młodzieży przyjemność i oddać na nich głos? po co te negatywne komentarze chyba lepiej że swój wolny czas poświęcili na nagranie teledysku niż na picie piwa i palenie papierosów na ławkach pod blokiem. Czy mieszkańcy Piotrkowa nie mogą okazać trochę wsparcia innym tylko ciągle muszą narzekać?
Chodziłam do tego gimnazjum kilka lat temu. Wtedy była tylko nauka, nauka i jeszcze raz nauka. Oczywiście każdy wtedy narzekał " ile to można się uczyć " ale teraz z ogromną wdzięcznością podziękuje tym nauczycielom, którzy mnie ganiali do książek, bo przynajmniej mam trochę oleju w głowie :) Jeżeli chodzi o ten konkurs, to nie wyobrażam sobie, żeby jakiś Kwiatkowski przyjechał do nas i miał tu swój koncert, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie. Resztę zostawię bez komentarza :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!