Nie wiem, kto to Dawid Kwiatkowski, nie znam ani jednej piosenki z jego zapewne bardzo bogatej dyskografii. Czuję się młodo, ale chyba czas pogodzić się z myślą, że jestem dinozaurem. Nie wiem, kto to Dawid Kwiatkowski...
"Potrzebne są nam głosy. Chcemy, aby nasza szkoła była znana nie tylko w województwie, ale i w całym kraju."
Renomę szkole przynoszą znani absolwenci.
Szkoła znana z tego, że wystąpił w niej Dawid Kwiatkowski - hmmm... a gdyby się tak jeszcze wysrał po koncercie w szkolnym kiblu to przyczyniłby szkole splendoru po wsze czasy...
Że-na-da!
5504 wejścia na ten art., a głosów niewiele przybyło. Ludzie co Wam szkodzi kliknąć?????? Nie pojmuje tego miasta
można głosować raz na dobę - http://szkola.tvn.pl/krecimy-teledysk/uczestnicy/teledysk-katarzyny-trojanowskiej-nienaltowskiej,2951.html?rankId=197&sort=najpopularniejsze
Prosimy o pomoc!
Nie wesprę, gdyż nie wspieram wielkich anonimowych w szkół, w których pojedyncze dziecko jest nikim.
Wspieram małe szkoły, gdzie uwaga koncentruje się na każdym uczniu.
Tytuł "wszyscy wesprzyjmy" a nie wszyscy narzekajmy i okazujmy jakieś chore, polskie zachowania. Młodzież się napracowała. Poświęcili na pewno bardzo dużo czasu. Moim zdaniem powinni poczuć satysfakcję, poczuć smak zwycięstwa. Nic tak nie motywuje jak wsparcie ludzi z bliskiego otoczenia. Teraz wszystko w naszych - Piotrkowian - rękach. Doceńmy pracę młodzieży. Może uwierzą, że warto robić coś konstruktywnego w tym zapyziałym mieście/kraju.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!