metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieciuu ~mieciuu (Gość)14.03.2015 09:46

link do głosowania na gimnazjum nr 5 w Piotrkowie Trybunalskim : http://szkola.tvn.pl/krecimy-teledysk/uczestnicy/teledysk-katarzyny-trojanowskiej-nienaltowskiej,2951.html?rankId=197&sort=najpopularniejsze

73

Patryk ~Patryk (Gość)14.03.2015 09:54

Zapraszam tutaj: http://szkola.tvn.pl/krecimy-teledysk/uczestnicy

22

Xxxxxxxx ~Xxxxxxxx (Gość)14.03.2015 10:23

Szkoła to miejsce stworzone do nauki i rozwoju młodych ludzi,ale jak to zwykle bywa kasa się liczy

124

doba ~doba (Gość)14.03.2015 12:07

najgorsze gimnazjum w Piotrkowie!

510

malinka :D ~malinka :D (Gość)14.03.2015 12:08

To co się teraz dzieję to ja nie wiem. Sama mam 17 lat i nie rozumiem gimbusów, którzy podniecają się Kwiatkowskim. Zamiast fanom w głowach wiedzą zawrócić to on wyjdzie popajacuje i sie cieszy. :D Nie polecam tego gimn :D

67

a... a...ranga14.03.2015 10:10

Może w końcu w szkołach zaczęliby uczyć, a nie ciągle jakieś wyjazdy, konkursy, przedstawienia, projekty, a młodzież coraz głupsza. Wychowanie bezstresowe też przynosi efekty - widać jak się przechodzi koło szkół. A i kto to ten Dawid Kwiatkowski? Wygooglowałam sobie - no cóż jakiś chłystek, starający się być wyluzowany i cool. O muzyce nawet nie wspomnę. Nasza młodzież ma straszny gust.

2813

kaki ~kaki (Gość)14.03.2015 13:00

ludzie nie negujcie tylko głosujcie

122

sialalala ~sialalala (Gość)14.03.2015 13:50

Chodziłam do tego gimnazjum kilka lat temu. Wtedy była tylko nauka, nauka i jeszcze raz nauka. Oczywiście każdy wtedy narzekał " ile to można się uczyć " ale teraz z ogromną wdzięcznością podziękuje tym nauczycielom, którzy mnie ganiali do książek, bo przynajmniej mam trochę oleju w głowie :) Jeżeli chodzi o ten konkurs, to nie wyobrażam sobie, żeby jakiś Kwiatkowski przyjechał do nas i miał tu swój koncert, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie. Resztę zostawię bez komentarza :)

56

miiikkkiii ~miiikkkiii (Gość)14.03.2015 13:59

tak ciężko sprawić młodzieży przyjemność i oddać na nich głos? po co te negatywne komentarze chyba lepiej że swój wolny czas poświęcili na nagranie teledysku niż na picie piwa i palenie papierosów na ławkach pod blokiem. Czy mieszkańcy Piotrkowa nie mogą okazać trochę wsparcia innym tylko ciągle muszą narzekać?

193

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat