Ciekawe jakiego koloru dawał płomień z papierów? No co? Oni mogą bezpodstawnie oskarżać to ja też mogę :P
SKANDAL kompromitacja piotrkowskiej policji i prokuratury-kompletne dno. Jak można tak krzywdzić ludzi, mam tylko nadzieję, że ten niewinny schorowany i do tego młody człowiek nie dosyć że otrzyma znaczące odszkodowanie to jeszcze oficjalne przeprosiny ze strony szanownej policji i prokuratury!Chociaż nigdy nie da mu to pełnej rekompensaty za takie straty moralne. SZOK
Niewinnemu chłopakowi zaserwowano terapię szokową w majestacie prawa w wydaniu piotrkowskim. Ten policjant co niby go rozpoznał to chyba jakiś emeryt z postępującą zaćmą. Chciał się mundurowy wykazać i się wykazał. Wyszedł na idiotę a wraz z nim piotrkowskie organa ścigania, wymiar sprawiedliwości I i II instancji oraz biegli sądowi, którzy w przeciągu 10 minut wydali fałszywa opinię co do stanu zdrowia "podejrzanego". I gdyby nie przypadek, że prawdziwy podejrzany sam przyznał się do winy, niewinny chłopak który zamiast być leczony został aresztowany, przesiedział w więzieniu kilka lat. Policjant który prowadził dochodzenie i prokurator który je nadzorował wnioskując o areszt oraz sędziowie sądu rejonowego i okręgowego-odwoławczego powinni zostać zdymisjonowani i zwolnienie z pracy. Takie pomyłki nie powinny się zdarzać. Wyrządzono młodemu schorowanemu młodemu człowiekowi niepowetowaną krzywdę moralną i niewykluczone, że fakt izolacji może mieć istotny wpływ na jego psychikę i co za tym idzie osobowość.
Teraz pole do popisu dla palestry. Papugi powinny się bic o taką sprawę i to żeby wyciągnąc odszkodowania na maxa, ale bez wynagrodzenia, ani procenta. W ramach autopromocji. Ale takiej papugi w Piotrkowie się nie znajdzie.
policyjno-prokuratorskie
kiedys slyszalem cos takiego cyt. ``dajcie mi czlowieka a paragraf sam sie znajdzie`` i w koncu sie sprawdzilo zamkneli chlopaka bez zadnych dowodow a rownie dobrze moglem to byc ja czy ktos z was!
ludzie strach przed policja na miasto wychodzic
To prawda, chronią ich quasi immunitety. Tu link: http://fijor.com/index-jkl.php?a=p&id=216
Sadze że ten młody człowiek odniósł jakiś uszczerbek na zdrowiu psychiczny - i powinien otrzyma baaaardzo wysokie odszkodowanie dośc juz pomyłek w dochodzeniach czy błędach lekarskich -cierpią i płacą za to zwykli ludzie ....
tu się zgadzam, ale uważam, że to ci co popełniają te błędy powinni sowicie za to płacić a nie my obywatele. Niech każdy odpowiada sam za swoje błędy
ja też znam Maćka,
może i ma słabszy kontakt z otoczeniem ale kontaktów z otoczeniem naszych stróżów prawa nie da się z niczym porównać,chyba się detektywa Monka naoglądały,tylko poniżać potrafią xxxx pały... HWDP
Maciuś 3maj się
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!