Garniturek wstęga i oby na zdjęciach było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Teraz już nie wiem czy pisowska głupota sięgnęła szczytów , czy dna ?
A czy droga została współfinansowana przez włodarzy tamtejszej parafii? Bo niby czemu msza święta i poświęcenie asfaltu?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nowa droga jest O.K., ale.... przy okazji, taka refleksja: Zawsze przy takich okazjach tak jest, że ktoś przecina wstęgę, wygłasza piękne przemówienie, może nawet sobie przypisze zasługi, że coś tam zostało wybudowane, później oczywiście zazwyczaj jest uroczyste przyjęcie dla takich „przecinaczy”, a gdzieś w ostatnim rzędzie na tej uroczystości stoi ktoś, kto wykonał ogrom pracy, żeby było w ogóle co otwierać. Ale... niektórzy tak mają, że zawczasu kombinują, jak tu się w życiu ustawić, żeby to ktoś inny się naharował i sobie tylko przecinać wstęgi, pięknie przemawiać itd..... Wiem coś o tym, bo... sam niedawno stałem w tym ostatnim rzędzie i rzygać mi się chciało, kiedy musiałem brać udział a w tej smutnej uroczystości urządzonej specjalnie dla pewnego ważniaka, kto sobie przyjechał z W-wy żeby przeciąć tą wstęgę!
A wiecie co będzie w październiku? Rocznica Powstania Styczniowego!!!!
dofinansowana z podatków płacących podatki czyli nie ze środków posła Lorka ani księdza proboszcza...
Tylko jakoś p. Cecotki brakło....
Czyżby już ma dość i wstyd
Czy dość i mało się nachlapal
No i znowu Lorek. Czymże on się zasłużył?Jeździ teraz i swoją obecnością rozsiewa zarazę nienawiści.
jaja sobie robicie??
Otwarcie drogi to powinno być gdy powstanie nowa droga z niczego!
jeżeli chodzi o przebudowę drogi to jest waszym obowiązkiem!
Msza, kwiaty co to PRL!!?? i po co ksiądz ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!