metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gośc 21 ~gośc 21 (Gość)28.02.2014 09:14

Co sie dziwicie jacy ludzie taki porządek...

50

Aleja ~Aleja (Gość)28.02.2014 09:26

Zapraszam na Wyzwolenia przy ul. Działkowej tam to jest aleja smrodu, a straży miejskiej brak

50

osiedlepiotrkow ~osiedlepiotrkow (Gość)28.02.2014 09:48

Co to ma znaczyć, że stawianie strażnika na każdym osiedlu to tak to ma wyglądać?? a może miasto by zainwestowało na każdym osiedlu miejsce do utylizacji tego typu odchodów a nie postawione kilka pojemników zapchanych jakimiś butelkami po piwie bez woreczków? Jeżeli chcecie od nas coś egzekwować najpierw zróbcie warunki umożliwiające utylizacje!!!! A dlaczego nikt nie zainteresuje się tym syfem i nie posprzątanym terenem koło stacji lukoil gdzie zagnieździły się szczury?? a ,że został ukradziony właz od studzienki koło boiska szkoły podstawowej 12 nikt się tez nie interesuje!!! Wszędzie pełno porozbijanych butelek po piwach, wódkach itp. To jak pies przechodząc tam skaleczy sobie nogę to kto mi za to zwróci????

46

gość22 ~gość22 (Gość)28.02.2014 09:50

To jest dramat. Na każdym słupie, drzewie powinna być informacja o wysokim mandacie za nie posprzątanie po psie. Najgorsze jest to że właściciele wcale nie widzą w tym nic złego, wychodzą przed okno z psem a zwierze robi sobie toalet i idą dalej. i tak codziennie rano przez 365 dni.

50

ja ~ja (Gość)28.02.2014 09:57

Ja powiem tylko jedno ...U nas jest ze wszystkim problem ,spadnie śnieg i też jest problem...Jaki Pan taki kram...

25

Problem ~Problem (Gość)28.02.2014 10:06

Proponuje następnym razem przy podejmowaniu tego tematu zrobić jeszcze większe zbliżenie, tak aby ten problem objął cały kadr zdjęcia, aby ten problem bardziej przybliżyć czytelnikom i słuchaczom. Smacznego Redakcjo !

43

mtu ~mtu (Gość)28.02.2014 10:13

Zgadzam się, że wygląda to fatalnie. Tylko, że sam mając psa mam problem, ponieważ nie ma pojemników, aby sprzątnąć po psie. Może niech miasto ustawi takie pojemniki (których jest jak na lekarstwo)i wtedy oczekuje efektów.

26

paulina:-) ~paulina:-) (Gość)28.02.2014 10:15

a problem z samochodami, które rozjeżdżają te trawniki !! ??

60

MIK ~MIK (Gość)28.02.2014 10:20

"osiedlepiotrkow" napisał(a):
Jeżeli chcecie od nas coś egzekwować najpierw zróbcie warunki umożliwiające utylizacje!!!!

Jeśli zdecydowałeś się na posiadanie psa to sam zatroszcz się o porządek po nim a nie wymagasz od Miasta aby coś robiło bo Ty lubisz pieski.
Na wsi ludzie trzymają wiele zwierząt. Sami dbają o posprzątanie po nich i nie chodzą do Gminy żeby ta coś zrobiła bo krowy srają!!!

82

Lesina23 Lesina23ranga28.02.2014 11:10

Jest prosty sposób żeby nauczyć kultury sprzątania po swoich pieskach. Straż miejska może zacząc zajmować się tym czym powinna czyli dbaniem o pożądek (czyli zacząć wlepiać mandaty ludziom którzy nie sprzatają po swoich pieskach) a nei ganiać z fotoradarem (to jest zadanie policji). Na wyzwolenia mi się podobała raz akcja straży miejskiej wlepiali mandat gościowi za złe parkowanie a zaraz obok pies robił kupę strażnicy nawet nie zareagowali. I to jest powód dlaczego nikt nei dba w PT o czystośc trawników.

81

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat