Akurat tak się składa że jestem elektrykiem wysokich napięć i o prądzie wiem dużo.
Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego Światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireádh, Czas Końca. Świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Panie Andrzeju, to prorocze słowa, mailu być fantastyką - okazują prawdą.
Spekulacji ciąg dalszy. Tak jak było z cukrem.... prądu zaczyna brakować, więc niektóre firmy wystrzeliwują ceny w kosmos, bo wiedzą, że zarobią. Bogaci sobie poradzą, biedni dostaną wsparcie, a ci wszyscy pomiędzy, będą musieli pracować, pracować i jeszcze raz pracować, żeby udźwignąć te wszystkie podwyżki.
przeciez to wszystko sciema i walek , czekam az ludzie zmadrzeja i wyjda na ulice
A ja się pytam z jakiego powodu wzrasta cena energii elektrycznej ? Energia jest produkowana w Polsce z węgla brunatnego i kamiennego trochę z gazu i elektrowni wiatrowych. Nagle wzrosła cena węgla w Bełchatowie czy Turowie ? NIE ! Nagle wzrosła cena węgla kamiennego z Polskich kopalni ? NIE ! Gaz z polskich złóż też wystarcza do własnych potrzeb. Wzrosła cena wiatru ? NIE ! Jakim prawem elektrownie podnoszą ceny energii elektrycznej o 1000%
Śmialiście się z Kononowicza jak gadał że nic nie będzie! No dosłownie wizjoner, a nie jakiś tam Jackowski! I co przewidział? Przewidział!
W Grecji w we Włoszech ludzie protestują przeciwko wzrostom cen energi.
Brawo PiS
dobrze że radni sobie dali mega podwyżki, przynajmniej ich będzie stać na rachunki
Przypominam ! Po następnej kadencji PIS-u nad polskim morzem zabraknie piasku na plaży, a wszystkie lasy będą miały 30 cm wysokości.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!