metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bartek ~bartek (Gość)25.05.2016 10:12

Bardzo mnie cieszy aktywny udział bibliotek w takich akcjach. Zwiększenie liczby osób, którzy czytają książki wzbogaca ludzi.

11

powiatowa ~powiatowa (Gość)25.05.2016 12:37

nie ma to jak zachęcić dziecko do przyjścia do biblioteki i filmy mu wyświetlać, świat już na głowie stanął

20

kuba ~kuba (Gość)25.05.2016 10:14

czytanie pomaga przeżyć wspaniałe przygody bez wychodzenia z domu

41

nowoczesny ~nowoczesny (Gość)25.05.2016 18:09

Książki w XXI wieku ?. Teraz są w modzie filmy w TV, na DVD, lub ściągane z internetu !!!. Kto by chciał teraz czyta :-)) :-)) Ja tez nie lubię czytać bo to staroświeckie i niemodne wolę obejrzeć film lub posiedzieć przed komputerem. P.S. W telewizji i na komputerze też są ciekawe informacje o świecie to na co mam czytać ta archaiczne książki. Pozdrawiam !!.

12

nowoczesny ~nowoczesny (Gość)25.05.2016 18:10

Książki w XXI wieku ?. Teraz są w modzie filmy w TV, na DVD, lub ściągane z internetu !!!. Kto by chciał teraz czyta :-)) :-)) Ja tez nie lubię czytać bo to staroświeckie i niemodne wolę obejrzeć film lub posiedzieć przed komputerem. P.S. W telewizji i na komputerze też są ciekawe informacje o świecie to na co mam czytać ta archaiczne książki. Pozdrawiam !!.

12

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat