metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kuzyn marcin ~kuzyn marcin (Gość)15.06.2010 16:02

[/cytat]~`karola. ta kobieta to emila k,

00

karola ~karola (Gość)15.06.2010 13:23

a jak sie nazywala ta kobieta?

00

nick ~nick (Gość)14.06.2010 16:23

Widziałem ten wypadek, litewski Tir i fiat punto.
Sygnalizacja na skrzyżowaniu nie dzialala i tragedia...

00

Domiś ~Domiś (Gość)14.06.2010 16:32

Stałam kupę czasu w tym korku. Auto bardzo pokiereszowane. Widok straszny jednym słowem. Współczuję rodzinie:(

00

widz ~widz (Gość)14.06.2010 17:11

Policja niestety jest ..ale zawsze za późno.To niebezpieczne skrzyżowanie.Brak świateł podwaja to niebezpieczeństwo.Gdzie byli panowie radarowcy,gdzie?????
Czyżby ? jedli w tym czsie darmowy obiadek w pobliskim hotelu Górskim,co jest nagminne,wręcz na porządku dziennym????[b]

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)14.06.2010 17:59

Bardzo niebezpieczne skrzyżowanie.Bez działających świateł..podwójnie.A panowie ,chłopcy radarowcy jak zwykle są po,..a nie wcześniej!!!Wcześniej pokierować,czy to ruchem,zainteresować się tematem.Po to są.Nie tylko żeby czyhać w krzakach na kierowców przekraczających prędkość.No,ale,być może w czasie tego tragicznego zdarzenia spożywali darmowy obiadek w pobliskim hotelu Górski.Bo tak często bywa.Czy tak było i tym razem?

00

xxx ~xxx (Gość)14.06.2010 18:06

MARKPIO no tak niby od tego są, ale po pierwsze sami z siebie raczej tego nie zrobią, bo ktoś musi przecież to zgłosić. A co do obiadków w hotelu Górskim, przecież mają z godzinę wolnego podczas służby na odpoczynek więc w czym problem?
Skrzyżowania takie jak te, szczególnie bez sygnalizacji były są i będą niebezpieczne. I jeśli nie zachowamy ostrożności do maksimum to czasem kończy się jazda tak jak w tym przypadku.

00

Martyna ~Martyna (Gość)14.06.2010 18:33

Zgadzam się. a ten tragiczny wypadek przezywam podwójnie bo zginęła moja kuzynka..

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)14.06.2010 19:04

"MARKPIO" napisał(a):
spożywali darmowy obiadek w pobliskim hotelu Górski.Bo tak często bywa.

Darmowy posiłek? Też tak chcę.
MARKPIO, napisz proszę, co to za układ.

00

kierowca ~kierowca (Gość)14.06.2010 19:12

"MARKPIO" napisał(a):
Bardzo niebezpieczne skrzyżowanie.Bez działających świateł..podwójnie.

Zamiast narzekać na policjantów, zadaj sobie pytanie - dlaczego nie działały światła i kto za to odpowiada.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat