Widziałem ten wypadek, litewski Tir i fiat punto.
Sygnalizacja na skrzyżowaniu nie dzialala i tragedia...
Stałam kupę czasu w tym korku. Auto bardzo pokiereszowane. Widok straszny jednym słowem. Współczuję rodzinie:(
Policja niestety jest ..ale zawsze za późno.To niebezpieczne skrzyżowanie.Brak świateł podwaja to niebezpieczeństwo.Gdzie byli panowie radarowcy,gdzie?????
Czyżby ? jedli w tym czsie darmowy obiadek w pobliskim hotelu Górskim,co jest nagminne,wręcz na porządku dziennym????[b]
Bardzo niebezpieczne skrzyżowanie.Bez działających świateł..podwójnie.A panowie ,chłopcy radarowcy jak zwykle są po,..a nie wcześniej!!!Wcześniej pokierować,czy to ruchem,zainteresować się tematem.Po to są.Nie tylko żeby czyhać w krzakach na kierowców przekraczających prędkość.No,ale,być może w czasie tego tragicznego zdarzenia spożywali darmowy obiadek w pobliskim hotelu Górski.Bo tak często bywa.Czy tak było i tym razem?
MARKPIO no tak niby od tego są, ale po pierwsze sami z siebie raczej tego nie zrobią, bo ktoś musi przecież to zgłosić. A co do obiadków w hotelu Górskim, przecież mają z godzinę wolnego podczas służby na odpoczynek więc w czym problem?
Skrzyżowania takie jak te, szczególnie bez sygnalizacji były są i będą niebezpieczne. I jeśli nie zachowamy ostrożności do maksimum to czasem kończy się jazda tak jak w tym przypadku.
Zgadzam się. a ten tragiczny wypadek przezywam podwójnie bo zginęła moja kuzynka..
Darmowy posiłek? Też tak chcę.
MARKPIO, napisz proszę, co to za układ.
Zamiast narzekać na policjantów, zadaj sobie pytanie - dlaczego nie działały światła i kto za to odpowiada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!