Hah, a czy oni potrafią kierować ruchem za pomocą rąk ?
Chłopie zejdź na ziemię. Jaki oni mają interes w kierowaniu ruchem na nie działającej sygnalizacji ? Pytam się jaki ?!
Chyba lepiej skasować obiad i ciecia za kierownicą, pierdząc w fotel radiowozu co nie !!!!
[*]
dokładnie ... Jak policjanci jadą od tego właśnie skrzyzowania drogą jednokierunkową na wstecznym do baru czego byłam często świadkiem to jest wszystko w porządku i to im uchodzi bezkarnie .. ale jak przychodzi pokierowac ruchem ktory utrudniony jest na tym skrzyzowaniu kiedy nie ma sprawnej sygnalizacji to juz JAŚNIEPANÓW nie ma i NIGDY nie było musiało dojść do takiej tragedii to od razu 4 policjantów kierowało ruchem . Jednak zapewne to była tylko jednorazowa pomoc dla kierowców , bo przeciez nasi Panowie nie mogą się przemęczać !!
Eee, szukasz dziury w całym. Policjant też człowiek i nie może mu żołądek przyschnąć do kręgosłupa. Poza tym, gdyby jedli w "Hiltonie", to może co innego...
Sygnalizacja nie działała, w Wolborzu miało prądu nie być - może to przyczyna??
Szkoda kobiety! A Wy na policję narzekacie??
PS. Ostatnio w Piotrkowie na skrzyżowaniu Sikorskiego/Armii Krajowej światła we wszystkich kierunkach były zielone....w godzinach szczytu.
Byłem w zeszłym roku w Californii na wakacjach.Wielu się śmieje z amerykanów,...oj wielu. Jednak jak jakiś meksykaniec/nie ubliżam teraz!/ robi coś związanego przy drodze ,związanego z ruchem drogowym,to zawsze,zawsz!!!,,,stoi wóz patrolowy policji z włączonym kogutem. Ot,taka moja mała jeszcze dygresja odnośnie omawianego tematu.
A my gdzie w tym układzie jesteśmy,my wielcy polacy i europejczycy.GDZIE!!!!!!!!!!!!!
Albo w
...albo włączją koguciki jak mają czerwone na skrzyżowaniu, przejeżdżają a za skrzyżowaniek kończy sie "akcja"...
Z tego co wiem w Wolborzu miało nie być dziś prądu- może z tego powodu nie działała sygnalizacja?
Kobiecie nic życia nie zwróci. A kierowcy (i inni użytkownicy ruchu: mniej brawury, więcej ostrożności), noga z gazu i będzie mniej takich artykułów.
Jak czytam te wnikliwe komentarze to mam wrażenie, że to policja spowodowała ten wypadek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!