No pewnie tablety dla radnych, a dla dzieci, które mają wybitne osiągnięcia i średnia powyżej 5,0 tylko 56 złotych stypendium. Tylko zniechęcacie dzieci. Jedna wielka KPINA!
dla tych przy korycie zawsze się znajdzie kasa - po to są coraz to nowe podatki, by żerować na obywatelach
Po pierwsze: I tak trzeba będzie to wydrukować,ostęplować i zarchiwizować. Także jak papier był i tak zostanie. Po drugie: Proponowałbym jeszcze zakup aut służbowych. Po trzecie. Stworzyć jeszcze etat asystenta( ktoś ten tablet musi obsługiwać) no i jak już to auto będzie to i etat kierowcy. Spokojnie. MY się na to złożymy.
A czy oni znają się na tabletkach co jeszcze zdolnym dzieciom się nie pomaga lub tym słabszym co rodzicom ciężko Boże żenada
Jeszcze się taki nie narodził co by malkontentom dogodził. Brawo pani Aniu. Wiele lat pracy w redakcji tygodnika Tydzień Trybunalski od początku istnienia gazety jeszcze kiedy redaktorem naczelnym był Waldemar Szaj nie poszło na marne. Pozdrawiam serdecznie.
To świetna metoda, żeby niektórym radnym z siwizną na głowie odciąć dostęp do projektów uchwał! No chyba, że wnuczęta nauczą ich korzystania z tabletów.
Do redakcji. Dlaczego nie mogę odczytywać odpowiedzi na tel.? Gdzie tkwi przyczyna? U mnie, czy u Was?
Do redakcji. Dlaczego nie mogę odczytywać odpowiedzi na tel.? Gdzie tkwi przyczyna? U mnie, czy u Was?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!