Banda darmozjadow, zapraszam do prawdziwej pracy 7 dni w tygodniu po 8 godzin przy 40 stopniach upalu na hali, we mgle olejowej i przepoconych klejacych sie do ciala ubraniach. Za marne 2000 z hakiem.
Wójt ma wgląd w to co radny będzie na tablecie robił. Inwigilacja i kontrola radnych na całego
dzieciakom kupić którym rodzice nie są wstanie tego kupić a są takie rodziny a nie radnym i innym oni doją jak święte krowy trzymają urzendowe stolki obiecują kosmos a i tak nic nie robią a tablety chcą im kupować
Do redakcji. Dlaczego nie mogę odczytywać odpowiedzi na tel.? Gdzie tkwi przyczyna? U mnie, czy u Was?
Do redakcji. Dlaczego nie mogę odczytywać odpowiedzi na tel.? Gdzie tkwi przyczyna? U mnie, czy u Was?
To świetna metoda, żeby niektórym radnym z siwizną na głowie odciąć dostęp do projektów uchwał! No chyba, że wnuczęta nauczą ich korzystania z tabletów.
Jeszcze się taki nie narodził co by malkontentom dogodził. Brawo pani Aniu. Wiele lat pracy w redakcji tygodnika Tydzień Trybunalski od początku istnienia gazety jeszcze kiedy redaktorem naczelnym był Waldemar Szaj nie poszło na marne. Pozdrawiam serdecznie.
A czy oni znają się na tabletkach co jeszcze zdolnym dzieciom się nie pomaga lub tym słabszym co rodzicom ciężko Boże żenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!