Drogowcy będą się spieszyć....
Tak jak w Sulejowie 120-metrowy most w 4 miesięcy.
Dziennie wychodzi to 1 metr a na godzinę aż ponad 4 centymetry.
Zabójcze tempo na śmierć zarżną maszyny i wykończą robotników.
Egipcjanie szybciej piramidy budowali.
No ale oni maszyn nie mieli.
Policzmy tempo na Wojska Polskiego.
Remontowany odcinek no niech ma 500 metrów.
To dziennie wyremontują aż ponad 11 metrów a na godzinę będzie tego prawie pół metra.
Wow!Wow!Wow!
No, no prawie doganiamy Rzymian kiedy zaczynali budować swą Via Appia w 312 roku p.n.e.
więcej:
http://sklave.manifo.com/
lepiej w wakacje niż w roku szkolnym ;/ tylko narzekanie .. bardzo dobrze że sie w końcu zabrali za wojska polskiego !
Referendum co 2 miesiace i Piotrkow zrobiony na cacy chojniak teraz pownie pełne gacie ma wiec sie stara.
Jest coś co Cię zadowala??
Odpowiem tak.
Drodzy i przemili Państwo moi.
Tylko zadowolony człowiek cieszy się wolnością.
Niestety ja nadal jestem niewolnikiem.
Okradliście i pozbawiliście mnie wszystkiego.
Ochłapy mi rzucacie.
Mirabelkami i szczawiem częstujecie.
Dobre i to.
Cieszę się, że wody z kałuży nie każecie mi pić
No i nie bijecie mnie,....jeszcze...... pejczem ......
Znaczy się dbacie o swojego niewolnika.
Wielkie Wam za to dzięki drodzy memu sercu:
Donaldzie, Jarosławie, Januszu, Leszku, Ekscelencjo Józefie.........
Szczególnie zaś chcę podziękować Janowi –Vincentemu
za troskę jaką mnie otoczył
Dba o mnie jak troskliwy ojciec,
bym się nie przejadł i na starość nie nudził.
Serdecznie Was pozdrawiam
sklave
Za komuny gnębiony w demokracji ciemiężony
i ze wszystkiego do cna ograbiony.
więcej:
http://sklave.manifo.com/
Widać, że oznakowaniem objazdów zajęli się "fahofcy" z ekipy Pobożnego.
Na skrzyżowaniach ul. Wojska Polskiego z ulicami Polskiej Organizacji Wojskowej oraz z Dąbrowskiego i Mickiewicza nadal działa sygnalizacja świetlna. Na tym drugim skrzyżowaniu na wyjeździe z ul. Mickiewicza nie zasłonięto nakazu skrętu w prawo:
bo dzięki temu sm mogła wystawiać mandaty albo za skręt w lewo, a jak już ktoś skręcił w prawo, to za zawracanie przez podwójną linię ciągłą ...
Dosklave jakie 500 metrów. 500 metrów to może przez całą więś jest ;). 50 no może 100 metrów, 500 metrów to jest do uliczki Przeskok, czyli bez mała do armii krajowej.
Do Mała a co Ciebie tak zadowala? Tempo robót jest zwyczajnie żenujące. Druga sprawa jak już zamykają Wojska Polskiego to mogli odpuścić remont gdzieś indziej, przekierować kasę i zrobić większy kawałek tej ulicy, a nie taki marny ogryzek. Tym sposobem co chwila będą zamykać WP i będziemy co chwila mieć z tego powodu objazdy. Zamiast zrobić raz a dobrze.
zastanów się zanim coś napiszesz nie można przeliczać budowy mostów w ten sposób to są betony które po wykonaniu musza po prostu uzyskać swoją wytrzymałość i leżeć nawet do 28 dni a na to nic nie poradzisz i nie przyspieszysz pewno w tym czasie będą wykonywać coś obok ale po co się wypowiadasz w temacie o którym nie masz pojęcia tylko po to żeby krytykować wszystko co się dzieję ?? fajnie że liczyć umiesz jako tako przynjamniej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!