metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
looz ~looz (Gość)16.07.2013 10:05

Współczuje Panu sklave :( Żeby robić taki blog i dawać tyle komentarz trzeba na prawdę mieć dużo czasu. Ale gratulacje za czasochłonne hobby. Tylko po co ?

10

P51 ~P51 (Gość)16.07.2013 10:49

"realista" napisał(a):
Druga sprawa jak już zamykają Wojska Polskiego to mogli odpuścić remont gdzieś indziej, przekierować kasę i zrobić większy kawałek tej ulicy, a nie taki marny ogryzek. Tym sposobem co chwila będą zamykać WP i będziemy co chwila mieć z tego powodu objazdy. Zamiast zrobić raz a dobrze.

Ja już dawno wyleczyłem się z posiadania takiej nadziei,że ktoś takie sprawy dokładnie i rozsądnie planuje. Teraz zamknieto ul.Wojska Polskiego-bo remont odcinka od POW do wiaduktu. Następnie trzeba będzie zamknąć tą samą ulicę w celu remontu przepustu ścieku miejskiego zwanego szumnie Strawą ( lub Strawką) - pod tzw."ryneczkiem". Następnie trzeba będzie zamknąć tą samą ulicę w celu naprawy nawierzchni na rzeczonym "ryneczku". Następnie trzeba będzie zamknąć tą ulicę w celu remontu drugiego przyczółka wiaduktu kolejowego ( zwróćcie uwagę,że taraz każdy jest inny ;-> ). I tak dalej i temu podobnie.
Można spokojnie założyć firmę zajmującą się sprawami tego kilkusetmetrowego odcinka ulicy - będzie roboty na kilka lat ;->
A tymczasem dajmy na mszę,by roboty pędziły jak najszybciej, by można znów było jechać ul.Wojska Polskiego ( przynajmniej do kolejnego zamknięcia...) ;->

10

drogowiec ~drogowiec (Gość)16.07.2013 11:31

do SKAVE. jak ci tak bardzo źle to pogadaj z kierownikiem budowy może cię zatrudni i ten twój 500 metrowy :-D odcinek będzie zrobiony w tydz. nie masz pojęcia o wielu sprawach ale na każdy temat dodajesz komentarz. za robotę się weź buraku.

01

login error ~login error (Gość)16.07.2013 12:03

Na co czeka ta pani ze zdjęcia ?

10

Mała Małaranga16.07.2013 13:18

"sklave" napisał(a):
Niestety ja nadal jestem niewolnikiem.

Jak czytam te komentarze, to nic więcej nie pozostaje tylko wpaść w depresję... Jestem z natury optymistką więc trudno mi pojąć Twój tok rozumowania.

"realista" napisał(a):
Do Mała a co Ciebie tak zadowala?

Nie przy ludziach:). A tak serio, to zadowala mnie postęp, remont, jakakolwiek zmiana na lepsze.

"realista" napisał(a):
Tym sposobem co chwila będą zamykać WP i będziemy co chwila mieć z tego powodu objazdy.

Straszne rzeczy... Piotrków taki duży, że te objazdy nas wykończą:)

01

ev ~ev (Gość)16.07.2013 22:03

"sklave" napisał(a):
Niestety ja nadal jestem niewolnikiem.

Jesteś leniem, który wypisuje tylko głupoty w internecie zamiast wziąć się za coś porządnego. A patrząc na te twoje wypociny można również zakwestionować twój stan psychiki.

10

szczawik szczawikranga17.07.2013 00:06

a panowie ze strazy miejskiej poprawiali statystyki wczoraj, otworzyli barierki i czekali az ktos sie skusi zeby przejechac...

10

szczawik szczawikranga17.07.2013 00:18

Cytuję:
Widać, że oznakowaniem objazdów zajęli się "fahofcy" z ekipy Pobożnego.
Na skrzyżowaniach ul. Wojska Polskiego z ulicami Polskiej Organizacji Wojskowej oraz z Dąbrowskiego i Mickiewicza nadal działa sygnalizacja świetlna. Na tym drugim skrzyżowaniu na wyjeździe z ul. Mickiewicza nie zasłonięto nakazu skrętu w prawo: http://img577.imageshack.us/img577/2864/j5zs.jpg[/cytat] jak nie zlapia na nakaz skretu w prawo na mickiewicza to na otwartych barierkach poprawia statystyki... panow od wczoraj juz nie widzialem, jak to twierdzili ze stoja w celu bezpieczenstwa w krzakach... od wczoraj to bezpieczenstwo juz chyba nie jest wazne bo ich juz nie widzialem... a barierki zasloniete...

20

szczawik szczawikranga17.07.2013 00:32

a tak to straz miejska poprawiala statystyki (wczesniej odslaniajac zapory do jazdy na wprost)

10

mix ~mix (Gość)17.07.2013 06:39

"szczawik" na tym filmiku strasznie miota ta kamera czy telefonem nic nie da sie ogarnac

10

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat