Ja myślę, że to jest element kampanii wyborczej zielonych. Na zielonym jedziesz :)
jak juz nie macie o czym pisać to mam następne tematy .... pełno pomalowanych znaków drogowych np na ul mickiewicza
A okresowe przeglądy są pewnie 2 razy w roku: w styczniu i w lipcu.
I tu się muszę zgodzić. Większe zagrożenie stwarza kretyńskie oznakowanie na tym skrzyżowaniu (Wojska Polskiego - Kostromska):
Tam jest przejazd dla rowerzystów, czy nie?
Za 5 dni minie rok od ukazania się artykułu, a nieszczęsny listek nadal można zobaczyć na sygnalizatorze.
W dodatku pojawiły się 2 kolejne malunki na sygnalizatorach:
- skrzyżowanie ul. Słowackiego i Al. Armii Krajowej - wlot wschodni:
- skrzyżowanie ul. Sulejowskiej, Dalekiej i Kleszcz, również wlot wschodni:
A "fahofcy" z MZDiK-u jak zwykle tego nie widzą. Ciekawe w jaki sposób odbierają okresowe przeglądy sygnalizacji świetlnej? Pewnie na telefon. Tak działa ekipa Pobożnego.
Czy te zdjęcia robisz prowadząc samochód???
[cytat]~. (Gość)53 minuty temu, 12:22
Czy te zdjęcia robisz prowadząc samochód???[cytat]
- a co się tak interesujesz?
czy są w tym mieście odpowiednie służby???
Na tym i wielu innych przykładach widać, że nie ma. A wystarczyłaby pani Jadzia z druciakiem i w 5 minut załatwiłaby sprawę, której "fahofcy" Pobożnego nie mogą załatwić ponad 2,5 roku. Na skrzyżowaniu Słowackiego - Al. Armii Krajowej od strony wschodniej załatwili - wymielili klosz zamiast go umyć.
Podobnie pomazane klosze sygnalizatora są też od co najmniej 1,5 roku na skrzyżowaniu ul. Sulejowskiej i Dalekiej od strony Sulejowa. Piękna wizytówka miasta, która widzą osoby wjeżdżające do Piotrkowa Trybunalskiego od wschodu.
Nawet Google Street View to uwieczniło: https://mapy.google.pl/?ll=51.402592,19.736874&spn=0.009799,0.01929&t=m&z=16&layer=c&cbll=51.402583,19.737051&panoid=vEc9MSjhx8bz7MwCrNY-zQ&cbp=12,305.54,,1,3.35
Ale "Można lepiej, bo kocham Piotrków!"
Oj są są. Nie wiem czy to jest związane z panem T. ale widzę, że na Wysokiej i Łódzkiej znowu pojawiły się patrole policji i SM.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!