wieeeeeeeeeeeeelkie mi halo z powodu jakiegos tam liscia. czy stwarza ten lisc jakies zagrozenie w ruchu drogowym? czy powyzszy fakt istnienia wart jest forum? ludzie sa inne sprawy w miescie o ktorych warto i nalezy pisac a nie zawrac sobie glowy jakims tam listkiem. lisc jak lisc wszak jesien sie zbliza
http://pl.wikipedia.org/wiki/Konopie_siewne
Pewnie to to ... :)))
Zastosowanie :główne produkty otrzymywane z konopi włóknistych to włókno, paździerze i olej. Olej konopny może mieć zastosowanie przemysłowe lub spożywcze. Owoce bywają stosowane jako karma dla ptaków. Nasiona są źródłem pełnowartościowych białek.
Głodnemu zawsze chleb na myśli :D
Kto samowolnie ustawia, niszczy, uszkadza, usuwa, włącza lub wyłącza znak, sygnał, urządzenie ostrzegawcze lub zabezpieczające, zmienia ich położenie, zasłania lub czyni niewidocznymi .
Nic nie pasuje ... widoczny nie zasłonięty a ni nic z tych rzeczy :) .... tylko przyozdobiony :D
to u mnie by musieli by zamknąć wszystkich brukarzy bo jak kładli chodnik to wszystkie słupy zostały wyrwane i leżą sobie na chodniku :P hehe :D
Oczywiście, nie powinno się o tym pisać tylko odpowiednie służby powinny to "dzieło" usunąć momentalnie.
Dokładnie, namazał farbą na szablonie na szkle i to powinno być zmyte w pare minut a nie artykuł z tego smarować.
taki sam listek jest namalowany na skrzyżowaniu al.Sikorskiego z ul.Kostromską
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!