No i co to się porobiło, że pod tym artykułem mogą dodawać komentarze tylko osoby zalogowane. Zero trollowania na obecną władzę bo inaczej pod sąd i to "w trybie wyborczym". Czyli szybko, ładnie i sprawnie. Więc uważajcie co piszecie. Żeby to były tylko ładne i przychylne dla obecnej władzy posty. :-) Ha ha ha
Dlaczego Chojniak jest na fotce skoro jeszcze nie podjął decyzji o kandydowaniu???
Panu Chojniakowi należy podziękować za prezydenturę. Miasto totalnie zmarnowany ma potencjał. To już w Radomsku jest lepiej bo jest strefa ekonomiczna. U nas tylko magazyny. Nie ma zakładów produkcyjnych ani perspektyw na pracę no chyba, że w magazynach. To woła o pomstę do nieba. Ja tu nie chcę nikogo obrażać ani hejtować, ale takie są fakty. Jesteśmy miastem świetnie położonym u zbiegu s8, a1 - sam środek Polski czy nie można czegoś zrobić, aby zachęcić inwestorów? A budowa mediateka to dla kogo? Emerytów, którzy z wiadomych powodów nie będą korzystać, studentów? Jakich studentów? UJK to podrzędna uczelnia z marnym wyborem kierunków studiów. To za czasów WSP więcej było studentów. Młodzież za chwilę pryśnie jak najdalej. Co z tego, że odnawia się kamienice wokół starówki i na starówce, jak i tak nie ma chętnych na zamieszkanie i rynek zamiast przyciągać to odpycha. W Piotrkowie nie ma teatru (MOK to chyba za dużo, aby teatrem nazwać), basenu odkryte go (bagienne Słoneczko to średnie rozwiązanie i niebezpieczne dla naszego zdrowia), teraz likwidują dworzec PKS i połączenia z ościennymi miastami, MZK też funkcjonuje jakby chciało, a nie mogło-2 kursy na godzinę i stary tabor, który okupuje się z tzw. Demobilu. W latach 90-tych i na początku lat 2000-ych jakoś to miasto lepiej funkcjonowało.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!