Dość rządów Chojniaka! Mamy jedne z najwyższych podatków od gruntów i budynków w kraju! A w kasie miasta nie ma nawet na odśniezanie czy łatanie dziur w drogach! Skandal !
Żeby zarejestrować komitet wyborczy wystarczyło 15 osób. Więc o co kaman?
Za wzór podał bym pobliskie miasta w których referendum udało się tj. Częstochowa i Łódź. A więc do roboty.Czas na Piotrków Trybunalski
Dzisiaj ostatki , więc przebierańcy byli w Urzędzie. To nie było prawdziwe PIO! To taki żart!
A dlaczego tylko 2 pytania?
Miało jeszcze być o likwidacji Straży Miejskiej i płatnych parkingach.
Czuję że w Referendum nawet Te 2 znikną.
To referendum to jakaś farsa!!!Koszty są ogromne. i to my za to zapłacimy!!,A kolejne osoby pchają się do władzy a zmian dla zwykłych ludzi jak nie było tak nie będzie!!Zmieni się władza i Rada Miasta i kolejna władza wsadzi na stołki swoich ziomali znajomych i ich rodziny!!To po co mi taka zmiana!!Szkoda kasy na taki cyrk!!Nie jestem za Chojniakiem ale przeciwko referendum napewno tak!!
Czy w przypadku gdyby referendum okazało się nieważne ze względu na niską frekwencję dbające o portfele mieszkańców PIO odda pieniądze piotrkowianom, które pójdą na organizację referendum?
A kto będzie kandydatem na prezydenta? Słyszałem, ze pan (PO WYROKU) Matusewicz. A pampuch znów rzecznikiem? Nooo. To wiele się zmieni. NA LEPSZE. Doprawdy :D
tyy, bodzio-znawco! O tym, ze to matusewicz sie pcha na stolek, to wie nawet dziecko. Hehehe. Śnij dalej :) I niech ci się wydaje, żę reszta jest taka głupia, jak ty "mundry".
A kto twoim zdaniem powinien brać udział w wyborach? Lekarze, nauczyciele, trębacze z orkiestry,sztandarowi z pielgrzymki czy sprzedawcy prezerwatyw? Moim zdaniem do rady miasta powinny dostać się nowi ludzie z innych środowisk.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!