Koszt referendum to 150 000zł. Moim zdaniem lepiej wydać te pieniądze na coś, co mieszkańcom bardziej się przyda niż nowy prezydent.
Nie jestem w żadnej opozycji!!!Jak ktoś krytykuje referendum to musi być u władzy tak twierdzą tylko osoby mało inteligentne!!Nie mam nic wspólnego z obecną władzą ani byłą!!Jestem zwykłym Piotrkowianinem i chcę trochę normalności i oszczędności!!Pieniądze zwykłych obywateli powinny iść na coś ważnego a nie na bezsensowne referendum!!
To teraz tylko czekać jak będą ogłaszane sukcesy Pana Chojniaka z ambony :)))
W jakie wakacje? Nie doczytałeś do końca? Szkoda.
Bardzo dobre posunięcie ze strony PIO. Referendum w wakacje gwarantuje wysoką frekwencję....
Po co ujawniać teraz? żeby człowieka zaszczuto, nasłano nań straż miejską,prokuraturę i dokuczono tak aby wybić z głowy startowanie w wyborach?!
Jestem ciekawa czy opozycja SLD Artur Ostrowski[nauczyciel] Ewa Żiókowska i Bronisław Brylski i Miazek [też nauczyciele] przyłączą się do referendum czy nadal będą grać swoje pod stołem z nauczycielem Krzysztofem ;liczy się kasa i stołki;których zapewne przybędzie jeżeli udzielą poparcia PREZYDENTOWI LEWAK
Nie przesadzaj. Po udanym referendum w nowych wyborach w 2014 r ma prawo kandydować każdy i obecny prezydent Chojniak też.Więc o co kaman?
A dlaczego? Czy żeby ujawnić przestępcę musisz mieć kogoś, kto go zastąpi?
Nie ale chciałbym wiedzieć jeśli pójdę kogoś odwołać kto go ewentualnie zastąpi!Uwielbiam motto : Wiem ale nie powiem!To do dupy z takim referendum!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!