metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wpis ~Wpis (Gość)13.02.2013 18:37

Koszt referendum to 150 000zł. Moim zdaniem lepiej wydać te pieniądze na coś, co mieszkańcom bardziej się przyda niż nowy prezydent.

00

Przeciwnik ~Przeciwnik (Gość)14.02.2013 21:13

"pilka-w-grze" napisał(a):

Nie jestem w żadnej opozycji!!!Jak ktoś krytykuje referendum to musi być u władzy tak twierdzą tylko osoby mało inteligentne!!Nie mam nic wspólnego z obecną władzą ani byłą!!Jestem zwykłym Piotrkowianinem i chcę trochę normalności i oszczędności!!Pieniądze zwykłych obywateli powinny iść na coś ważnego a nie na bezsensowne referendum!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)13.02.2013 15:52

To teraz tylko czekać jak będą ogłaszane sukcesy Pana Chojniaka z ambony :)))

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga13.02.2013 14:02

"goscinnie" napisał(a):
Bardzo dobre posunięcie ze strony PIO. Referendum w wakacje gwarantuje wysoką frekwencję....

W jakie wakacje? Nie doczytałeś do końca? Szkoda.

Cytuję:
- Jeśli sprawnie zbierzemy te podpisy, to referendum prawdopodobnie odbędzie się w I połowie czerwca tego roku.

00

gościnnie ~gościnnie (Gość)13.02.2013 13:36

Bardzo dobre posunięcie ze strony PIO. Referendum w wakacje gwarantuje wysoką frekwencję....

00

Po co ? ~Po co ? (Gość)13.02.2013 13:14

Po co ujawniać teraz? żeby człowieka zaszczuto, nasłano nań straż miejską,prokuraturę i dokuczono tak aby wybić z głowy startowanie w wyborach?!

00

PRAWICA ~PRAWICA (Gość)13.02.2013 12:45

Jestem ciekawa czy opozycja SLD Artur Ostrowski[nauczyciel] Ewa Żiókowska i Bronisław Brylski i Miazek [też nauczyciele] przyłączą się do referendum czy nadal będą grać swoje pod stołem z nauczycielem Krzysztofem ;liczy się kasa i stołki;których zapewne przybędzie jeżeli udzielą poparcia PREZYDENTOWI LEWAK

00

loteria ~loteria (Gość)13.02.2013 12:36

"ares1" napisał(a):
Nie ale chciałbym wiedzieć jeśli pójdę kogoś odwołać kto go ewentualnie zastąpi!Uwielbiam motto : Wiem ale nie powiem!To do dupy z takim referendum!

Nie przesadzaj. Po udanym referendum w nowych wyborach w 2014 r ma prawo kandydować każdy i obecny prezydent Chojniak też.Więc o co kaman?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga13.02.2013 12:12

"ares1" napisał(a):
Dobra najważniejsze pytanie : kto jest kandydatem!!!Bo w sumie chyba od tego powinni zacząć!

A dlaczego? Czy żeby ujawnić przestępcę musisz mieć kogoś, kto go zastąpi?

00

ares1 ~ares1 (Gość)13.02.2013 12:22

"Piotrkowianin" napisał(a):
A dlaczego? Czy żeby ujawnić przestępcę musisz mieć kogoś, kto go zastąpi?

Nie ale chciałbym wiedzieć jeśli pójdę kogoś odwołać kto go ewentualnie zastąpi!Uwielbiam motto : Wiem ale nie powiem!To do dupy z takim referendum!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat