Drodzy wyborcy pis.Co z wami ludzie tak wam tęskno do komuny czy naprawdę to co było przed 89 było takie super.Czy te parę stówek jest warte poświęcania wolności?Tak chcecie g... po równo?
Zwalniać tych co niehcą bo w innych krajach morzna tylko nie tu bo się zejdą dwa d......e
Tak robią tylko włodarze którzy popierają opozycję Oni tego nie robią dla przeciętnego Polaka.Zrobią wszystko tylko po to żeby odsunąć PiS od władzy .
Po co podajecie swój pesel zapisując się tel do lekarza, podajecie w banku i wszystkich instytucjach a teraz to problem komuchy. Do sklepu chodzi się w maseczkach to i na wybory w maseczkach, macie napewno dużo do stracenia.
Co tam prawo, Konstytucja, zdrowy rozsądek, opinie ekspertów, profesorów, przepisy Unii Europejskiej, obawy wielu Polaków najważniejsze że Jarosław tak chce i koniec!!!
Trolle pisowskie będą nas teraz przekonywać że wybory muszą być i wszystko będzie uczciwie. Do czego doszliśmy jako kraj?
Wybory są bardzo wazne i powinny sie odbyc aby nie wprowadzano chaosu w trudnych czasach. Włodarzy naszego miasta trzeba wymienic przy pierwszej okazji .Ich decyzja jest irracjonalna i szkodliwa dla społeczenstwa. Nie będzie wyborów to nie podniesiemy sie po pandemii a przedsiebiorcy w szczególnosci.
Każdy oszust będzie mógł wziąć kredyt na mnie jak ma mój pesel i dane! Ja na to się nie godzę!!!
Wypowiedź takich ludzi jak zoja dowodzi niestety, że trzeba zrobić wszystko, żeby dzieci uciekały z Polski.Dramat!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!