jedynym sposobem na wyrzucanie czegokolwiek przez okna domów, samochodów czy ot tak papierka na ulicy są drakońskie kary pieniężne. Posprzątajcie też swoje resztki po fajerwerkach noworocznych, bo potem całe ulice zasypane są tymi śmieciami !
Tez mam psa i sprzątam po nim uważam to za obowiązek i tez widzę ze nie sprzątają jak odezwała się do pani żeby zebrała kupy po psie to mnie zezwala.
Mentalność wielu ludzi jest okropna. Zastaw się, a postaw się. Tydzień przed Świętami z wózkami pełnymi się wyjeżdża, a dzień czy dwa po Świętach za okienko. Jak nie szkoda pieniędzy, czasu na szykowanie? Masakra...
..bo Piotrków to taki zastany gród Maryjny, średniowieczny ciemnogród.
W średniowieczu właśnie parobki mieszczańskie wyrzucali resztki jedzenie i gówna przez okna na bruk....
A tak po prawdzie, to po co miejskim flejtuchom, jakieś tam pojemniki na śmieci, czy kanalizacja, jak odpadki można po prostu fruuuu za okno, a ścieki z całą zawartością wylać do rynsztoka, będzie taniej.
Co to za pies co nie potrafi nawet kości pogryźć?Bez sensu trzymać takie psy.Ciekawe czy od szczekania ich gardełka nie bolą...
Od tego są smietnik ludzie przez okna wyrzucają podpaski widziałam na własne oczy przy ulicy łódzkiej mało w łeb nie dostałam brudasy i tyle.
Parę razy zdarzyło mi się wejść w psie łajno..Gdybym złapał właściciela psa to bym mu facjate tym g....wysmarował.NIE dla brudasów z bloków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!