dobrze nie popieram tego a jak właściciele psów nie sprzątają kupy po psie to dobrze tak obesrane wszędzie kupska to nic nie mówią o tym
Reszta bez psów apeluje : sprzątajcie po swoich psach !!!
A gdy by ludzie kupy robili na trawie i nie sprzątali, to właściciele psów oraz inni mieszkańcy byli by bardziej oburzeni ?.A przecież kupa to kupa zawsze śmierdzi czy to ludzka czy psia.
Żeby wyrzucać jedzenie za balkon trzeba być niedorozwiniętym debilem. Kiedyś idąc widziałem jak jedna babka wyrzuciła przez balkon na chodnik kości a że mieszkała na parterze podniosłem te kości i wrzuciłem jej na balkon a ona oburzona do mnie co pan robi a ja do niej a gó..no śmietnika nie ma żeby wyrzucić? skoro na chodniku kości mogą leżeć to na balkonie też. Idiotka śmierdząca.
Najpierw trzeba podnieść opłaty za pieski bo nie sprzątacie po nich a macie wymagania śmiechu warte
..o proszę odezwali się ci co wyrzucają, jak Kargul z Pawlakiem, ty mi tak , to ja tak.... Jak ktoś ma trochę kultury to po psie posprząta, jedzenia z okien nie wyrzuci i uszanuje drugiego człowieka!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!