Pani Julio zło powraca !!! Jak pani potraktowała lokatorów kamienicy może pani opowie,,, nie zapominamy o "panu" Borońiu !!!
Pani Elu a skąd Pani to wszystko wie? Ile razy w roku Pani tutaj bywa? A może Pani odpowie gdzie Pani była jak wybuchało Amber Gold i sto innych afer . Może Pani zainteresuje się poszkodowanymi w tzw reprywatyzacji Warszawie !!!?? Tam Pani nie było? Przecież większość czasu praktycznie Pani tam spędza będąc posłem na sejm
Zjawia się Pani tylko jak są te żenujące marsze zdewociałych obrończyń aborcji (czytaj zabijania dzieci).
Gdzię Pani była jak poszkodowani w Aferze Amber Gold i 100 innych potrzebowali pomocy . A może zaprotestuje Pani przeciw zarzutom stawianym Pani Koledze Grabarczykowi ????
Jest mi wsyd za władzę w Piotrkowie. Za chwilę prezydent będzie patrole wysyłał w miasto,czy aby mieszkańcy śpią ze swoimi sakramentalnie połączonymi połowicami w jednym łóżku.Ehhhhh......przykre to.
Chceliście to macie -pisokracja to obecnie panujący ustrój w Polsce
Jestem studentką, studiuję w dużym mieście i takie zakazy uświadamiają człowiekowi jak bardzo władze niszczą miasto, ograniczają ludzi... Wszyscy młodzi ludzie wyjeżdżają z tego miasta to miasto nie żyje. Tu i tak nic się nie dzieje, najwyżej domowka ze starymi znajomymi które często wychodzą spontanicznie, utrudnijcie to też, w dużych miastach tworzone są miejsca dla młodzieży do spędzania czasu, spotkań (np. Wyspa Slodowa-wroclaw, ulice, pasaże pełne pubów, klubów-warszawa Wrocław czy nawet łódź) tutaj zabroncie sprzedaży alkoholu po 22 gratulacje p. Chojniak!!!
Kto dziś „zdrowy na umyśle” idzie w środku nocy do sklepu po alkohol? Napić się nie napije tylko po głowie oberwie. No chyba że patrol policji będzie go asekurował. No i w tym jest sęk policjant w nocy powinien spać a nie monopolowych sklepów pilnować. A pani Ela już z kampanią swoją wystartowała i wreszcie w Piotrkowie się pokazała.
Dla mnie mogą zamykać. Jak chce się napić to kupię sobie wcześniej alkohol.
A Pani Radziszewskiej to już podziękujmy bo nic nie zrobiła dla Piotrkowa a siedziała przy korycie za rządów PO xD
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!